Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigitte Pastramă rupe tăcerea și face dezvăluiri uimitoare despre băiatul ei, Robert. “Fiul meu se droghează de la 14 ani. Îmi distruge casa. Îmi fură hainele”

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă delicată din cauza fiului său, Robert. După ce s-a spus că a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei, bruneta a rupt tăcerea și a declarat că problemele sunt altele. Pentru prima oară, fosta soție a lui Ilie Năstase a scos la iveală amănunte delicate din familia ei.

Duminică noapte, casa vedetei a fost vandalizată de
prietenii fiului ei. Brigitte Pastramă a declarat că nu este pentru prima dată
când se întâmplă asta, iar amicii lui Robert intră în casă fără ca ea să știe.

În timp ce dormea, tinerii au furat mașina soției lui Florin
Pastramă și au distrus-o. Aflați sub influența alcoolului și a substanțelor interzise,
o nenorocire ar fi putut avea loc oricând. Brigitte a infirmat că Florin
Pastramă a bătut-o, iar adevăratul motiv pentru care a fost la Poliție a fost
fiul ei și prietenii lui.

“Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara.

Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat.

Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el…”, a declarat Brigitte Pastramă pentru VIVA!.

Contactată telefonic, vedeta a povestit situația prin care trece de mai bine de 4-5 ani, din cauza băiatului ei.

“Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a mai spus Brigitte pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *