Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Abia așteptăm să cumpărăm noul scaun de depozitare din catifea Primark

Au trecut trei luni lungi fără vizită la unul dintre magazinele noastre preferate cu reduceri. Cu toate acestea, Primark a revenit cu un breton, cu scaunul de depozitare din catifea Primark.

Dacă sunteți fan roz, acesta este scaunul pentru dvs. Scaunul este acoperit într-un catifea luxuriantă, cu picioare elegante de aur. Partea superioară a taburetului se dezvăluie pentru a dezvălui un spațiu pentru depozitare.

Dacă doriți un vârf de top Ideal Home, aceste scaune de depozitare funcționează uimitor de bine cu mesele de dressing. Nu numai că arată mai glamour, dar sunt un loc minunat pentru a vă păstra uscătorul de păr și alte unelte pentru păr.

Taburet din catifea Primark 1

Preț la 24 de lire sterline, acest scaun de depozitare este unul dintre cele mai ieftine pe care le-am văzut pe piață. 6 GBP mai ieftin decât această versiune aproape identică la Homebase.

În ultimul an, Primark a lansat câteva accesorii pentru casă incredibil de la modă. Cine ar putea uita căruța cu barul Oliver Bonas, aratat ca Primark, la timp, pentru Crăciun?

Bănuim că acest scaun roz din catifea va atrage în aceeași mulțime de fani. Mai ales, dacă recepția de pe Instagram trebuie să treacă ceva.

Taburet din catifea Primark 2

Când a apărut o fotografie a scaunului de depozitare din catifea pe mărcile Instagram, aceasta a înregistrat repede 11986 de aprecieri. Comentariile se revarsau cu fanii nerăbdători care se întrebau unde pot ajunge mâna pe unul.

„Este coșul de bare peste tot”, a scris un fan.
„Am cumpărat asta înainte de blocare și îmi place 😍💕”, a scris un altul care reușise să blocheze un pre-blocare.

În aceeași postare, Primark a dezvăluit care sunt magazinele care vor păstra scaunul de catifea. Doar magazinele selecte Primark din Europa vor fi stocate de scaun.

În Marea Britanie și Irlanda îl puteți ridica din Birmingham High Street, Bristol, Cardiff, Cork Wilton, Exeter, Ennis, Galway Eyre Square, Glasgow Argyle Street, Liffey Valley, Limerick O’Connell Street, Liverpool, Mary Street , Newcastle, Santry și Waterford.

Oare atingerea perfectă a oricărui pansament vine la un magazin din apropierea dvs.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *