Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scheme de culori dormitor – dormitoare colorate – culori dormitor

Vrei să trezești o schemă adormită cu o culoare îndrăzneață? Să ne inspirăm cu aceste idei de dormitor colorate. Există rafale strălucitoare de culoare bloc, modele vibrante, tonuri ascunse și nuanțe senine.

Alegerea unei scheme de culori a dormitorului este importantă atunci când decideți cum doriți ca gaura dvs. personală să vă facă să vă simțiți. Aceasta poate reflecta o iubire a culorii, căutarea unei noi tendințe pe care doriți să o atingeți sau ridicarea albilor liniștitori și a neutrelor cu o nuanță nouă.

Indiferent de caz, avem o schemă de culori pentru dormitor care să vă inspire.

1. Setați scena cu un verde-albastru profund

scheme de culori dormitor cu verde

Credit imagine: TI Media

Dacă ochiul tău de design este atras în mod natural de o paletă neutră pentru dormitor, agită puțin lucrurile cu o lovitură de un albastru-glorios glorios. Folosiți o nuanță elegantă și bogată de verde pădure sau teal pe pereții dormitorului dvs. pentru a intensifica instantaneu spațiul. Deși culoarea este înălțătoare, nu este strălucitoare, așa că are totuși puterea de a încălzi spațiul și de a crea o senzație confortabilă, de tip cocon.

Asocierea mobilierului bogat din lemn adaugă o notă suplimentară a naturii, care are din nou o senzație calmantă. Dacă nu doriți să vă angajați în toate culorile, luați în considerare ruperea acesteia cu accesorii albe neperformante și mobilier moale, precum această lenjerie de pat albă crocantă – o opțiune sigură și versatilă. Rozul întunecat este o culoare accentuată uimitoare pentru a adăuga o margine destul de frumoasă schemei.

2. Înmoaie starea de spirit cu un verde pal

Bedroom-color-scheme-Dulux

Credit imagine: Dulux

„Când ne simțim stresați (din ce în ce mai mult, în aceste perioade aglomerate și haotice), trebuie să reducem complet zgomotul vizual”, spune directorul creativ al Dulux, Marianne Shillingford. Ea sugerează să folosească culori liniștite, precum „Color of the Year” din Tranuxil Dawn, văzută aici, care „să topească pereții și să ne reconecteze cu natura”.

Această umbră ar putea foarte bine să fie un somn mai bun.

3. Lipiți un gri sofisticat de cărbune

Lipiți-vă de o paletă încercată

Credit imagine: Simon Whitmore

Lipiți-vă de o paletă încercată. Tendința gri-pe gri nu arată niciun semn de decolorare. Explorați numeroasele profunzimi ale acestei palete de culori prin tonuri de stratificare pentru a crea o schemă care arată coezivă și luată în considerare. Folosiți gri atât în ​​cele mai palpe și mai profunde încarnări pentru a crea un aspect bogat, contrastant, armonios și coordonat. Adăugați o stropire de culoare binevenită cu lenjerie de pat roz deschis și alb.

4. Creați o schemă însorită cu galben moale

Credit imagine: Dominic Blackmore

Treziți simțurile. Pictează-ți dormitorul în galben dacă vrei o schemă plină de vibrații pozitive, însorite. Oferiți oricărui dormitor o atmosferă strălucitoare, primitoare, cu primula înălțătoare, stimulatoare de dispoziție. În mod ideal, ar trebui să vă reamintească de zile însorite. Galbenul și griul sunt o combinație excelentă și lucrează foarte bine împreună.

Deoarece galbenul inspiră gândirea clară, este de asemenea o culoare excelentă pentru o zonă de studiu dacă aveți spațiu pentru a adăuga un birou. Îmbunătățiți definiția cu atingeri de alb crocant și introduceți modelul sub formă de geometrie și chevron pentru un finisaj clar, contemporan. Cutiile cu hexagon fac o pauză de la rafturile tradiționale și au fost împânzite în interior pentru un efect decorativ.

5. Efectuați un impact periculos de galben și gri

Scheme de culori din dormitor

Credit imagine: Colin Poole

Lăsați tonurile vesele de galben să cânte cu adevărat, atunci când sunt utilizate ca nuanță de accent pentru griul dezactivat. pentru a face schema de culori cu un pas mai mult decât accesoriile și lenjeria de pat, încercați să pictați un perete caracteristic sau un incendiu.

6. Adăugați tonuri captivante de ceai

Alegeți o vopsea de ceai ca culoarea de bază pentru a vă face spațiul somptuos. Pictura de dulapuri, dulapuri sau un inconjurator de foc în aceeași nuanță le va face să dispară, în timp ce un headboard într-o culoare contrastantă va face o declarație reală de stil. Un amestec de lenjerie de pat simplu și modelat oferă patului un aspect stratificat la modă.

7. Păstrează-l simplu în alb cu accesorii colorate

Albul este o culoare clasică, calmantă pentru dormitoare. Dar simplu nu trebuie să însemne plictisitor. Pentru a păstra un dormitor simțind pereți albi pașnici și un podea din lemn natural, accesorizat cu tonuri de imprimeuri verzi și delicioase va injecta interes. Baza neutră înseamnă, de asemenea, că puteți amesteca lucrurile cu diferite materiale textile și lenjerii de pat, în funcție de sezon. O bază neutră alb-alb vă permite să schimbați culoarea accentului pe măsură ce gusturile dvs. se pot schimba.

8. Du-te pentru un amestec regal de prune și aur

idei de culoare dormitor

Credit imagine: Lizzie Orme

Permiteți Midas-ului să preia controlul cu mobilier auriu, țesături și imagini de fundal. Oferă schemelor metalice decadente o senzație de perioadă cu o masă de dressing inspirată Art Deco, împerecheată inteligent cu o oglindă contemporană într-un finisaj similar. Creați un contrast frumos cu pop-uri de prune, așa cum se vede pe așternuturi și accesorii. Acest lucru va ajuta cu adevărat la ridicarea schemei și la introducerea unui element de caracter și personalitate care se potrivește unei diva disco.

9. Îndrăzniți să fiți diferiți cu o paletă de culori bleumarin închisă

Indrazneste sa fii diferit

Credit imagine: Adrian Briscoe

Oferă-ți dormitorului o atmosferă proaspătă, atemporală, cu o paletă albastră și albă rece, calmă și colectată. Cine spune că nu puteți folosi culori îndrăznețe în dormitoarele de țară? Dacă sunteți un adevărat fan al albastru, vă va plăcea acest dormitor impresionant. Folosiți indigo și albastru bleumarin ca și cum ar fi neutre și veți găsi că le puteți combina cu aproape orice culoare. Adăugați accesorii îndrăznețe și modele îndrăznețe fără un al doilea gând.

Dacă doriți o senzație calmantă pentru schema de culori a dormitorului dvs., atunci nuanțele nautice de albastru și alb se completează frumos. Alegeți tapet cu dungi subtil pentru această temă de living de coastă, echipată cu lenjerie de pat albă și o aruncare din lână bleumarin. Perne albe pline suprapuse de perne în nuanțe contrastante de albastru bleu urmează tema de coastă prin. Alternativ, mergeți pentru toate lenjeria de pat albă și accesorii, experimentați cu țesături și texturi introducând lenjerie de pat brodate, perne de mătase și tapet din dantelă.

10. Fii îndrăzneț cu portocaliu

Credit imagine: Tim Young

Creați o schemă de țară pământească, cu o culoare portocalie ruginită. Combinați-l cu perne care prezintă o nuanță similară în modelele lor. Accesoriile din piele și mobilierul din lemn sunt parteneri ideali pentru acest dormitor inspirat de pădure și creează o atmosferă vintage. Pentru a opri aspectul să devină prea întunecat, podelele au fost vopsite în alb și perdelele păstrate ușoare – ne place designul extrem de drăguț.

În mod alternativ, creați o comandă în cameră, cu depozitare personalizată și rafinați rafturi pentru esențiale pentru a evita dezordinea. Și dacă vă place aspectul lemnului natural, un pat cu o căptușeală din lemn supradimensionată va arăta cu adevărat eficient. Amestecați nucul, fagul și mesteacanul cu lenjeria de pat natural din bumbac în nuanțe de taupe și alb, și finalizați aspectul cu covoare sisal și țesute pentru un aspect natural.

11. Joacă-te cu combinații vibrante

Joacă-te cu combinații

Credit imagine: Dominic Blackmore

Adăugați o culoare îndrăzneață în dormitorul dvs. pentru a-l încolți un pic. Nu se rezumă doar la stropirea unei culori în dormitorul tău, ci la modul în care îl folosești contează. Folosește această cameră ca inspirație și folosește o combinație izbitoare, dar neașteptată și imaginativă de galben și roz pentru a crea o schemă intensă, care arată altceva decât plictisitoare. Setați-l pe un fundal alb, astfel încât paleta îndrăzneață respiră viața într-o schemă neutră.

12. Rethink roz

Credit imagine: Tim Young

Creați un boudoir sofisticat, cu o nuanță crescută de roz. Rozul nude delicat este o nuanță elegantă, perfectă pentru un sentiment romantic. Tonul de bază al bejului îl împiedică să fie excesiv de vizibil – faceți-l modern, alături de un alb proaspăt pe mobilă și pereți. Dungile largi de pe perete adaugă un impact vizual și, de asemenea, ajută la păstrarea echilibrului de culoare tocmai corect, astfel încât să fie aproape jumătate alb și jumătate roz în toată camera. Rețineți modelul îndrăzneț, dar adăugați o textură subtilă cu o copertă Jacquard și o casetă cu nasturi supradimensionată pentru o atmosferă indulgentă și luxoasă. Cuprul este o completare excelentă pentru rozul roșu, așa cum arată lampa trepied rece. Un candelabru clar adaugă glamourului, fără a întrerupe schema de culori.

13. Pictează în violet

Credit imagine: Tim Young

După idei de dormitor violet? Aceasta nu este culoarea Pantone a anului 2018 fără niciun motiv! Confortabil cu nuanțe întunecate de brâu și gri. Nuanțele liniștitoare ca acestea sunt perfecte dacă doriți un spațiu în care să vă simțiți cald și relaxant. Lăsați o imprimare florală în stil vintage să fie punctul de plecare pentru schema de culori. Culoarea violet de fundal a plapumei este cea mai puternică nuanță folosită în cameră – nu o folosiți excesiv sau efectul va fi prea stralucitor.

Scoate-ți celelalte culori din imprimeul floral, cu nuanțele sale de brâu, liliac, gri și bej moale și folosește-le pentru pereți, podele și accesorii: pereți vopsiți și gri vopsiți, o aruncare de liliac pe pat și covor moale bej și scaun. Lămpile de sticlă atârnate în jos pe fiecare parte a patului creează piscine subțiri de lumină – perfecte pentru o schemă de inducție de somn.

14. Lucrați cu tonuri de maro calde

Credit imagine: Mark Scott

Lemnul nu este doar pentru camerele rustice. Acest dormitor elegant combină nucul lustruit, stejarul și mesteacănul cu lenjeria naturală, țesuturile texturate, pereții moi gri și pardoseala din sisal pentru un simț contemporan. Puneți o comandă supradimensionată realizată în furnir de nuc pentru a ancora schema. Există rafturi inteligente ascunse în spatele panoului frontal pentru a ascunde dezordinea.

Strat patul cu lenjerie de lenjerie naturală, aruncături tricotate și perne tactile, astfel încât să arate primitor și să se simtă confortabil. Amestecați finisajele din lemn, cum ar fi stejarul și mesteacănul pentru mobilierul și accesoriile pentru dormitor – lemnele tonifiate ca acestea lucrează în mod natural împreună.

15. Uau cu alb-alb

Credit imagine: Tim Young

Simplu dar oh-atât de sofisticat, o schemă de dormitor alb, ca acest lucru, doar creează glamour. Realizați un tapet supradimensionat cu model din dantelă punctul de plecare al camerei. Cu o hârtie abia acolo, poți fi îndrăzneț cu model – cu cât este mai mare cu atât mai bine. Adăugați o căptușă supradimensionată din alb lucios vopsit din MDF pentru o strălucire maximă. Atașați rafturile plutitoare ca noptiere și adăugați pandantive cu atârnare joasă pentru a reduce la minimum aglomerația. Lenjeria de pat albă este o necesitate pentru acest aspect – trebuie doar să o stratificați cu perne, perne și aruncări cu detalii din dantelă sau croșetat. Diferitele texturi sunt cheia pentru a face schema tridimensională mai degrabă decât plană.

16. Du-te pentru un gri superb

Credit imagine: Dominic Blackmore

Transformă-ți dormitorul într-un refugiu de lux, cu o paletă sofisticată de piele și platină. În timp ce aspectul este ultra-strălucitor, efectul este ușor de obținut dacă păstrezi tonuri similare în toată camera. Amestecați nuanțe și nuanțe de aceeași culoare, de la piele plictisitoare la platină lustruită. Începeți cu un pat de declarații, precum acest pat tapitat în stil saniu într-un catifea din piele de pluș. Un candelabru de sticlă atârnat jos deasupra patului ajută să atrag atenția și va sclipi și scânteie împotriva tuturor tonurilor metalice din jurul camerei. Continuați cu tema lux, cu panouri metalice tapetate pe fiecare parte a patului. Agățați doar o picătură în spatele fiecărei noptiere, așa că, chiar dacă este o hârtie scumpă, puteți obține efectul lux fără a cheltui o avere.

17. Ridicați marginile cu coral

Credit imagine: Rough up marginile

Culoarea nu trebuie să acopere întregul perete dacă nu doriți acest lucru. Pictează la jumătatea drumului pentru o abordare ușor „anulată” de decorare care funcționează surprinzător de bine. Dacă sunteți de tipul vibrației de tip artist al artistului pe care îl doriți, încercați un efect de burete confuz între cele două culori, mai degrabă decât o linie perfectă.

18. Încercați injecții subtile de culoare

Credit imagine: Catherine Gratwicke

Pereți înveliți în lemn ca o alternativă caldă și rustică la vopseaua albă. Nu este o culoare ca atare, dar adaugă mult interes la o schemă – și să ne confruntăm, nu toată lumea vrea să experimenteze cu super-mirii. Aici, loviturile de culoare sunt asigurate de aruncare și pernă. Plantele sunt grozave pentru luminozitate, adăugând și verdeață frumoasă acestui spațiu cu aspect natural.

19. Joacă-te cu culori și scară

Credit imagine: Dominic Blackmore

Muralul botanic luminos și îndrăzneț este în mod clar principalul obiectiv al acestui dormitor destul de ciudat, dar sunt accesoriile care se potrivesc, care duc de la flăcări la fabuloase mai repede decât puteți spune „aprindeți lampa, vă rog”! Un pat negru din metal negru adaugă o atingere masculină care este echilibrul perfect pentru toate florile.

20. Potriviți-vă înfloririle

Credit imagine: David Brittain

Îți dorești un aspect nou și nou în dormitor pentru primăvară? Atunci de ce să nu o spui cu flori? Tapetul floral zesty galben este vedeta spectacolului din acest dormitor. Echiparea acesteia cu nuanțe cochete de gri, tonifică întreaga schemă și împiedică supraîncărcarea hârtiei. Păstrați alte modele la minimum și mergeți la scară mică, mai degrabă decât mari, cum ar fi pernele de damasc gri și aruncarea cu herringone. Echilibrați pereții îndrăzneți cu mobila simplă și simplificată, cum ar fi căpătâiul adaptat, mesele laterale simple și tapetul tapițat.

Având în vedere perioada de timp pe care o petrecem în dormitoarele noastre, este important să ne simțim corect, este singura cameră care devine un sanctuar personal. Alegeți schema de culori din dormitor care vă vorbește cel mai mult și obțineți decorarea, pentru a face să se simtă ca un spațiu de vis pentru a vă petrece timpul.

Ce sistem de culori al dormitorului vei alege să redecorezi camera?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *