Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Tonciu, de nerecunoscut. Imaginea care i-a surprins pe toți. Cum a reacționat Cristina Șișcanu atunci când a văzut-o

Andreea Tonciu surprinde din nou. De data asta, fosta asistentă tv a postat o imagine în care apare transformată total, cu un machiaj dus la extrem și un look special. Cristina Șișcanu nu s-a abținut și i-a lăsat vedetei un comentariu.

Prietenii virtuali au fost șocați de transformarea vedetei și au sfătuit-o pe aceasta să renunțe la machiajul strident. Chiar dacă ea a folosit un program de editare, apariția acesteia a atras numeroase controverse.

„Nu îți stă bine deloc!!!!! Doamne ferește, ești mult mai frumoasa fără atâta machiaj și edit”, „Nu îți sta bine…” „Bună, nu te avantajează”. Așa mult îmi place de tine dar de data asta spun nuuu🙈/ Cât glet ai pe față”, sunt doar o parte dintre reacțiile negative la postarea vedetei.

Comentariul lăsat de Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a atras atenția tuturor. „Transformarea asta e pentru gala de azi , care se va filma ?))”, a întrebat vedeta. Andreea nu i-a răspuns însă la acest comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *