Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vedeți cum acest cuplu priceput a construit o sală de bricolaj de la casă la buget

Dacă ați pierdut sala de sport în timpul blocajului, de ce nu urmați direcțiile acestui cuplu priceput și construiți-vă propria sală de bricolaj.

Jodie Fougler și partenerul ei Andy au decis să-și creeze sala de sport acasă atunci când blocajul a lovit folosind descoperiri de terapie și B&Q cumpără. „Partenerul meu Andy este un fanatic imens al gimnasticii. Când blocarea a lovit și sălile de sport au fost închise, nu a fost mulțumit. așa că am spus „hai să construim unul!”, a spus Jodie pentru LastDeals.co.uk.

DIY home gym 1

Credit imagine: Jodie Foulger / LatestDeals.co.uk

„La început ne-am uitat la cele pre-construite, acestea fiind prețuri ridicole care variază de la 5kK până la 10kK pentru același fel de înălțime și dimensiune.”

După ce a văzut prețurile astronomice online, cuplul a decis să reducă costurile și să le construiască singure. Andy avea deja echipament de gimnastică în grădină, așa că au decis să construiască sala de gimnastică bazată în jurul acesteia.

DIY home gym 2

Credit imagine: Jodie Foulger / LatestDeals.co.uk

„Nu a existat într-adevăr un plan uriaș. Am discutat despre asta și am creat o formă și un stil ”, spune Jodie. „Ne-a luat aproximativ două-trei săptămâni în total, pentru ca partenerul meu să lucreze pe ture. Așadar, am încadrat-o în jurul ambelor locuri de muncă, eu lucrând de acasă și școlarizând fiica noastră. ”

„Împreună am convenit asupra mărimii și înălțimii și am făcut ca aceasta să se potrivească special grădinii noastre”, explică Jodie. „Andy a vrut să se asigure că poate încadra toate echipamentele de gimnastică de care avea nevoie acolo.”

DIY home gym 3

Credit imagine: Jodie Foulger / LatestDeals.co.uk

„Am cumpărat tot lemnul și șuruburile din curtea noastră locală de lemn numită Maplin”, adaugă Jodie. „Lemnul 4 × 2 a costat aproximativ 300 de lire sterline, iar lemnul pentru navete a costat aproximativ 350 de lire sterline. Simțul acoperișului era de 60 de lire sterline, iar fațetele erau libere de un prieten de acoperiș. „

„Ferestrele și ușile UPVC au fost de doar 80 de lire sterline de la medicul nostru local. Au fost inițial maro și alb, dar le-am vopsit gri cu vopsea Rustoleum universal ardezie gri. Vopseaua exterioară pe care am folosit-o a fost Cuprinol Dusky Gem de la B&Q. „

Perechea a ridicat covorașele de gimnastică pentru 10 GBP un ​​pachet de la B&Q, iar oglinzile mari de la IKEA pentru 100 de lire sterline pentru a termina interiorul. Tot ce a mai rămas a fost ca cuplul să mute echipamentul de exerciții în interior și să adauge câteva aspecte finale în exterior.

DIY home gym 5

Credit imagine: Jodie Foulger / LatestDeals.co.uk

„Ne-a costat aproximativ 900 de lire sterline pentru a construi”, spune Jodie. Acest lucru este în valoare de 11K lire sterline mai mic decât versiunile similare pe care le-a văzut online.

„Construirea acestui lucru în blocare ne-a oferit o distragere de la tot ceea ce se petrecea în afara casei noastre, în special pentru că Andy este un lucrător cheie foarte ocupat”, adaugă Jodie.

„Rezultatul final a fost frumos și a fost o mare curbă de învățare pentru noi!”

Nu am putea fi de acord mai mult. Ați încercat vreo transformare în sala de sport în timpul blocării?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *