Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scheme de culori pentru holuri – Idei de culori pentru holuri – Culorile holului

Căutați scheme de culori ale holului care vor crea o intrare primitoare? Un hol frumos decorat stabilește tonul pentru restul casei și îți introduce propriul stil interior pentru oaspeți și persoane dragi imediat ce trec prin ușă. De la o paletă de culori strălucitoare până la holurile bleumarin închise, cu o margine de glamour în vârstă, verificați aceste idei de decorare și inspirați-vă.

Cu literalmente fiecare variație a spectrului din care să alegeți, a decide între schemele de culori ale holului potențial trebuie să fie destul de îngrozitoare chiar și pentru cel mai îndrăzneț decorator.

Când vine vorba de vopsea de culoare, puteți să alegeți nuanțe îndrăznețe sau să alegeți o paletă primitoare și liniștitoare. În mod evident, neutrele se vor asigura că holul dvs. se va simți ușor și aerisit, dar va lua în considerare și nuanțele deschise și de ton mediu de galben, verde, roz și albastru – culorile pastelate se vor simți vesele și înălțătoare. Și, desigur, există întotdeauna vopseaua gri perfectă pentru o nuanță atemporală.

Fii inspirat de alegerea noastră dintre cele mai bune scheme de culori ale holului.

1. Amestecați și potriviți culorile gratuite

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: Dominic Blackmore

Folosește-ți holul ca loc pentru a experimenta culorile gratuite. Această schemă colorată a holului a amestecat cu îndrăzneală roz de coral cu un albastru teal, culori opuse pe roata de culori – și funcționează atât de bine.

Tonul roz al hârtiei este asortat cu un alergător pentru a adăuga un element de coordonare, permițând sideboard-ului pictat în albastru să se distingă cu adevărat. Dovada cât de bine se atrag obiectele, în ceea ce privește culoarea.

2. Creați o intrare revigorant albastră

Hallway-color-scheme-Dulux

Credit imagine: Dulux

În mod tradițional mic și îngust, holul mediu lipsește adesea spațiu și lumină. Așadar, selectați o nuanță, cum este ceața albă a lui Dulux, pentru a o deschide. Cu o ardezie curată cu care să lucrezi, atunci ești liber să adaugi o înflorire unică, care este locul în care pictează tavanul, ușa, înconjurarea și o dungă pe un perete. o temă de coastă subtilă în acest proces

Toate nuanțele de aici sunt preluate din gama de îngrijire ușoară a lui Dulux Washable & Tough. Această vopsea este mai probabil să reziste la scuff-uri ca mărci, care într-o zonă cu trafic mare, precum un hol, este un avantaj uriaș.

3. Luați tonuri spre partea întunecată

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: Dominic Blackmore

Zidurile întunecate sunt din ce în ce mai populare în casa modernă. Adesea este o concepție greșită că întunericul poate face o cameră să se simtă mai mică, ceea ce poate fi cazul, dar, de cele mai multe ori, creează un sentiment de spațiu prin împingerea aproape a pereților. De asemenea, depinde foarte bine de lumină, dacă holul dvs. are o sursă excelentă de lumină naturală poate lua în totalitate o culoare închisă a peretelui.

Pentru a preveni pereții întunecați simțindu-se o pereche prea copleșitoare cu lucrări din lemn vopsite în alb și mobilier din lemn alb.

4. Creați un perete de galerie de aur

Două dormitoare-1970-terasă-transformată-cu-plante-și-purici-piață-găsește-hol

Credit imagine: Georgia Burns

Acest hol a fost prima ocazie pentru acest proprietar de casă de a lua tema junglei alese. S-a inspirat din texturi naturale și materii prime și, încet, dar sigur, acest perete neutru de culoare neutră a devenit un perete elegant de galerie plin de amintiri și comori.

5. Folosiți lucrări de artă pentru a adăuga culoare

S-a construit un pridvor pe partea din față a acestei case, iar vechea ușă din față a fost înlocuită cu panouri de sticlă care lăsau lumina să curgă pe hol. Plăcile largi îmbunătățesc lățimea acestui hol generos, făcându-l să se simtă și mai spațios. Culoarea a fost adusă prin opera de artă abstractă.

6. Optați pentru nuanțe trendy de gri calmant

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: Tim Young

Faceți o primă impresie excelentă pe holul dvs. cu o nuanță calmă de gri de porumbel. Aveți o senzație de odihnă în holul dvs. cu o schemă gri-porumbel, folosind două nuanțe pe perete pentru contrast. Acest gri moale de ton mediu face o bază excelentă neutră. Creați un contrast subtil folosind un ton mai închis pentru sub dada rail și o nuanță mai pală deasupra. Luminați aspectul cu mobilier alb și crem și accesorii din sticlă. De asemenea, este incredibil de versatil. Căutați nuanțe care au nuanțe subtile de albastru sau roz și îmbracă-le folosind metalice luxoase sau texturi naturale.

7. Pictează-l violet

Schema de culori pentru hol

Credit imagine: Mark Scott

Creați o atmosferă confortabilă confortabilă cu tonuri bogate frumoase, cum ar fi culoarea boabei de pe acest perete panouat. Acest aspect este super elegant și iernat, cu o perdea fără excludere care îți va menține minunată căldura – dar perdeaua albastră și albă cu imprimeu de frunze o face mai mult decât potrivită pentru cele mai însorite din anotimpuri.

8. Faceți-l distractiv și prietenos

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: Dominic Blackmore

Creați un hol care se poate schimba cu dvs., folosind un amestec versatil de culori, model și mobilier greu de utilizat, cu care este ușor de trăit și care reflectă personalitatea ta. Acest aspect vibrant se referă la amestecarea culorii. Utilizați țesături cu imprimeuri multicolore ca punct de plecare și veți avea mai multă flexibilitate atunci când doriți să actualizați tonurile de accent pe viitor. Dacă doriți să creșteți strălucirea, adăugați mai multe tonuri de bijuterii, cum ar fi albastru turcoaz, roz fuchsia fierbinte și verde smarald profund, la paleta dvs. pentru o atmosferă mai luxoasă.

9. Decorați cu ou de rață

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: David Brittain

Acest nou stil rustic modern ia elemente din aspectul tradițional al țării, dar le oferă o margine mai inteligentă care se potrivește oricărei case. Gândiți-vă șic fără șiret! Schimbați tapetele cu flori florale în stilul clasic de țară pentru pereți crescuți, pictați și potrivite lucrări din lemn pentru un fundal simplu simplificat. Oul de rață este o alegere excelentă de culoare pentru un perete caracteristic. Perfect pentru iubitorii de aglomerații, efectul calmant al ouălor de rață va compensa gradul de aglomerație dacă doriți să vă prezentați o mulțime de lucruri.

10. Optează pentru simplitatea albită de soare

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: David Brittain

Aduceți plaja acasă prin amestecarea culorilor rezistente la coastă, cu mobilier din lemn recuperat și fără motive caracteristice litoralului pentru un aspect care vă va relaxa de îndată ce intrați pe ușa din față. Luminați aspectul amestecând mobilier pictat într-un stil clasic de țară. Evitați albastru îndrăzneț în favoarea pietrei moi, nisipului, cenușiu-pietricel și roz-scoică.

11. Mergeți pe partea sălbatică

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: Catherine Gratwicke

Acesta este un aspect eficient, dar simplu de realizat, deoarece nu implică o decorare elaborată oriunde altundeva. Merită menționat faptul că scările au fost vopsite în alb, în ​​comparație cu podelele din lemn întunecat, pentru a lăsa modelul să iasă în evidență.

12. Atârnați opere de artă captivante

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: Tim Young

Alegeți o lucrare de artă la scară largă și agățați-o pe hol pentru a găsi o modalitate ușoară de a adăuga caracter la schema dvs. Alege ceva ce îți place, deoarece inevitabil îl vei vedea foarte mult în timp ce te muti în casa ta.

Modelele alb-negru sunt alegeri bune, dar ai putea alege și ceva super colorat dacă preferi un aspect plin de viață. Luați în considerare vopseaua dvs. de perete și cum va arăta cel mai bine imaginea dvs. – pereții albi strălucitori de aici arată fantastic și arată cu adevărat detaliile albastre.

13. Ia plăcere la plante

Hol clasic cu tapet cu imprimeu de frunze

Credit imagine: Paul Raeside

Reveniți la natură cu motive botanice frumoase în holul vostru. Având la impact două imprimeuri similare ale plantelor pe pereți și canapea, arătând o îndepărtare deliberată de potriviri exacte. În altă parte, aspectul este mai scăzut, cu podeaua gri și podeaua din piatră.

Dacă aveți caracteristici de perioadă, puneți-le în scenă cu o schemă de culori cu spatele sau puteți utiliza o culoare diferită de vopsea pentru a evidenția caracteristici, cum ar fi panourile de înălțime dado sau plăcile pentru fusta. Încercați să utilizați un tapet bogat modelat sau vopsea în adâncuri, unghere, chiar deasupra șinei sau chiar pe scări.

14. Traieste au naturel

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: Polly Eltes

Lăsați natura să ia în prim plan, așa cum o face cu siguranță în acest hol, care este plin de elemente naturale, de la paleta de culori la materialele naturale din podeaua din lemn și peretele din piatră. Fereastra mare este un mare bonus și pentru iubitorii de natură, oferind vederi mult dincolo de limitele holului și lăsând lumina să se inunde. De asemenea, ne plac lucrările de artă inspirate din viața mării.

15. Faceți un hol fericit cu galben de narcisă

Scheme de culori ale holului

Credit imagine: David Brittain

Permiteți soarele cu gălbenușuri de porumb și pădure rustică – toate inspirate din cele mai bune din natură. Aprindeți-vă un spațiu mohorât de subsuori, cu un strat de perete galben-unt, cu frunziș de dimensiuni superioare.

Te simți inspirat de aceste scheme de culori ale holului? Decoratiuni fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *