Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Margherita de la Clejani, primele declarații după scandalul în care a fost implicată. “Voi aborda această direcție pentru o perioadă”

Margherita de la Clejani a decis să facă schimbări importante în viața ei, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni a fost implicată într-un scandal, în urma unui accident rutier pe care l-a provocat. Artista a fost suspectă că ar fi consumat droguri în acel moment. Acum, fiica Clejanilor a luat o decizie radicală și face primele declarații

„Acum trăiesc așa ca un rock star. Am filmat acum un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă”, a spus Marga în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit Spynews.

„Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum.

Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte”, a mai mărturisit fiica Clejanilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *