Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei de grădină închiriate pentru o actualizare ușoară, care nu va supăra proprietarul

Cu toții ne dorim un spațiu care să reflecte personalitatea noastră, dar pentru chiriași, acest lucru poate fi dificil. Mai ales dacă intenționați să oferiți grădinii dvs. închiriate în această vară. Am adus împreună câteva idei de grădină închiriate pentru a le ușura puțin.

Cercetările efectuate de Boiler Plan au relevat că căutările Google „pot decora o proprietate închiriată?” Au crescut cu 66% față de anul trecut. Cu toate acestea, căutările pentru actualizarea unui spațiu în aer liber închiriat au înregistrat un salt și mai mare.

Căutările Google pentru „idei de balcon DIY” au înregistrat o creștere de 586 la sută. Căutările pentru „Idei de grădinăre” au crescut cu 167 la sută, în timp ce „grădinăritul în casa închiriată” a crescut cu 29 la sută.

Deci, cum puteți să vă oferiți grădinii dvs. o actualizare fără a vă pierde depozitul și a primi o notificare de la proprietar? Iată patru modalități simple (nepermanente) de a oferi actualizării grădinii dvs. închiriate.

Idei de grădină închiriate

1. Adăugați într-un ecran de grădină

idei de grădină închiriate 1

Ecranele de grădină sunt o modalitate excelentă de a vă reface spațiul în aer liber. Acestea oferă confidențialitate în grădină mică sau terase și pot fi de asemenea folosite pentru a acoperi pubele inestetice.

Puteți opta pentru un ecran simplu cu salcie sau ceva mai spectaculos precum unul dintre acestea de la Screen With Envy. La un preț de aproximativ 85 GBP, acestea vin într-o serie de modele de la geometria marocană la imprimeuri florale. Când este timpul să mergi mai departe, pot fi ușor luate cu tine.

2. Investiți în ghivece și plante

idei de grădină închiriate 3

Credit imagine: Ti-Media

Câteva plante în ghiveci pot transforma o curte de beton într-o oază liniștită. Doar aveți grijă să nu vă ambiționați prea mult cu alegerea plantelor de ghivece.

În timp ce un copac mic dintr-o oală de teracotă puternică ar putea arăta minunat acum, gândiți-vă la modul în care îl veți muta atunci când contractul dvs. este închis.

3. Decorați spațiul cu coșuri suspendate

idei de grădină închiriate 2

Credit imagine: Ti-Media

Coșurile agățate vor face ca orice grădină să arate impresionant. Acestea pot adăuga un pop color în orice ușă sau terasă. Umpleți-le cu suculente, ierburi și plante verzi rezistente pentru un aspect modern, ușor de îngrijit.

4. Legume crescute într-o plantă

Homebase Modular Planter 3

Dacă sunteți verzi să încercați să vă dezvoltați singuri, dar nu sunteți sigur că proprietarul dvs. ar dori să vă săpați grădina, luați în considerare investiția într-o plantă. Puteți ridica câteva plantere inteligente verticale de la Homebase, care sunt perfecte pentru cultivarea ierburilor și roșiilor.

În mod alternativ, puteți începe mic cu un Vegebag, care a câștigat produsul de grădină Chelsea din anul 2020.

5. Adăugați atmosfera cu iluminare

idei de grădină închiriate 5

Credit imagine: Lizzie Orme

Luminile de basm sau iluminatul cu energie solară sunt o modalitate accesibilă de a adăuga o anumită atmosferă grădinii tale. Încercați să țeseți lumini de zână printr-un ecran de grădină sau să le înfășurați pe o masă de grădină pentru un aspect strălucitor.

Vei fi actualizat grădina închiriată cu aceste sfaturi simple?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *