Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei de dormitor gri – decorare dormitor gri – schema de culori gri

Dacă căutați idei gri, sunteți în compania bună. Grey-ul trend-trend devine rapid „noua magnolie” și pare să fie culoarea la alegere a tuturor atunci când vine vorba de decorare.

Punctele de desfacere de pe strada înaltă și designeri s-au îmbrăcat în acest aspect și sunt pline de gri în toate gradațiile sale multiple și pe toate produsele imaginabile – singura dificultate va fi să decizi ce este potrivit pentru tine.

Aveți în vedere stilul dvs. atunci când planificați o schemă de culori gri. Dacă preferați un dormitor modern, este posibil să doriți nuanțe de gri mai profunde, mai dramatice. Echipați-le cu metal și sticlă pentru o margine industrială.

Într-o schemă de țară, vintage sau tradițională, aduceți tonuri pufoase de albastru sau roz pentru a tempera griul. Una dintre bucuriile de a decora cu gri este versatilitatea sa pură – arată excelent în absolut orice stil de cameră așa cum veți vedea cu ideile noastre de dormitor gri de mai jos.

1. Păstrați-l simplu cu pereți gri și lenjerie de pat colorată

Credit imagine: Jo Henderson; Coafura: Gemma Gear

Pentru o schemă de dormitor blândă, vopseați pereți, podele și chiar un dulap încorporat inteligent, un ton gri de mijloc. Devine fundalul perfect pentru orice selecție de lenjerie de pat, indiferent dacă este simplu sau modelat, pur și simplu nu poți greși. Încercați teracotă roz și câmpiile de coajă întunecată sau mergeți cu totul floral cu dimensiuni mari sau geometrice moderne, în nuanțe pastelate.

2. Contrast gri cu albastru denim

Credit imagine: Jo Henderson; Coafura: Gemma Gear

Alegeți un gri pe bază de albastru pentru pereți și stratificați folosind diferite nuanțe de albastru denim în lenjerie de pat, tapițerie, perne și aruncări. Folosind pop-uri suplimentare de teracotă, în ghivece de plante și perne, va oferi căldură și contrast cu schema. Încercați să pictați interiorul raftului, sau un birou pliabil inteligent, pentru un plus albastru.

3. Mimic hotel glamour cu cărbune de cărbune și taupe

Ideile de dormitor gri imită jocul de hotel

Coafura: Gemma Gear; Credit imagine: Jo Henderson

Încărcați un dormitor cu un titlu din catifea din cărbune și un dulap gri potrivit. Așezați patul, trei perne adânc, în diferite nuanțe de caramel și toffe. Adăugarea aruncărilor și pernelor texturale, în lenjerie și mătase, pentru o atmosferă total luxoasă. Finalizați cu mânere din alamă și o lampă elegantă din alamă pentru a aduce un aspect final al glamourului aspectului.

4. Adăugați nuanțe accentuate de coral

idei de dormitor gri încălzite cu tonuri de rugină

Credit imagine: Matt Antrobus

Tonurile de corali vibrante sunt o nuanță gratuită gratuită pentru gri, ajutând la împrumutarea tonurilor calde. Acest lucru poate fi deosebit de important într-un dormitor, pentru a evita ca griul să fie prea rece și neinvitat – nu este un efect binevenit într-un spațiu pentru dormitor. Un alt mod de a crea o atmosferă de încălzire într-un sistem de dormitor este prin încorporarea straturilor de materiale textile din blană fauxă tactilă – de la covoare de lângă pat, la perne și aruncări.

5. Accentuează pereții gri cu podele gri ardezie

idei de dormitor gri podele de ardezie întunecată

Credit imagine: Brent Darby

Indiferent dacă este dale sau covor, o pardoseală gri ardezie poate crea un contrast izbitor pentru a accentua pereții gri. Acest lucru funcționează deosebit de bine cu pereții gri pal pentru a oferi mai mult contrast. Podeaua poate acționa ca al cincilea perete pentru decorare, în linie cu cei patru pereți.

Indiferent de tapet sau de pereți vopsi gri, o podea puternică de gri ardezie poate ancora întreaga schemă – fără a domina în întregime. O pardoseală întunecată ajută să-și ofere un scop.

6. Îmbrățișați natura cu tapet din lemn gri

tapet de idei de dormitor gri

Credit imagine: Richard Gadsey

Nu vă gândiți, alegând o schemă de culori dorită, trebuie să excludeți nici o tendință. Acest tapet din lemn de mesteacăn într-o culoare de culoare gri la scară bifează toată cutia de imprimare la modă, funcționând perfect într-un decor de dormitor gri. Împerecheat cu o casetă tapițată gri și mobilier ocazional ajută la cimentarea schemei cenușii și mai departe.

7. Pictează un perete cu panouri într-un gri sofisticat

idei de dormitor gri cu panouri din lemn pictat

Colin Poole

Panourile din lemn pictate într-o nuanță senină de gri oferă fundalul perfect pentru un dormitor principal sofisticat. Panourile din lemn ajută la adăugarea unui nod la stilul de coastă, fără a fi prea OTT.

Pentru a adăuga o atingere suplimentară elegantă, două pandantive de perete în crom oferă o soluție de iluminat asemănătoare unui hotel. Montate pe ambele părți ale patului fac lămpi noptiere ideale. Cromul este alegerea ideală a metalului pentru a menține tonurile de gri reci. Lenjeria albă crudă stratificată cu perne moi și gri aruncate adaugă aspectului bine montat.

8. Alege tonuri de gri încălzitoare pentru un aspect feminin

Credit imagine: Polly Eltes

Un gri care se aeriseste pe partea liliacului poate oferi instantaneu o margine mai moale aspectului general al unui dormitor. Într-un boudoir cu aspect feminin, este mai bine să optați pentru nuanțe calde, care au o nuanță de roz pentru a vă asigura că griul se simte cald, mai degrabă decât rece. Echipa cu aururi bogate, pinks blush și flori destul de frumoase pentru a adăuga caldura suplimentară.

9. Invitați o senzație confortabilă cu griuri calde

Idei de dormitor gri

Credit imagine: Dominic Blackmore

Faceți ca o cameră să se simtă primitoare cu un gri cald, care se amestecă bine cu alte elemente neutre, pentru un aspect stratificat confortabil. Nuanțele de galben pot oferi acestor nuanțe mai adânci o nuanță verzuie, ceea ce atingeri de roșu le poate face să pară maro pentru a se purifica în unele lumini.

Adăugați nuanțe de negru, kaki sau măsline în nuanțe de nuanțe verzi sau bej nude. Cu tonuri de roșu încălzite, încercați liliacul sau trandafirul. Griurile mai calde pot fi utilizate oriunde doriți pentru a crea un sentiment confortabil, învăluitor – perfect pentru o cameră orientată spre nord, care are nevoie de frisonul care o scoate din ea.

10. Alege un combo elegant

Idei de dormitor gri

Credit imagine: Tim Young

Amuzant și moale, acest combo elegant oferă roz o identitate cu totul nouă, neutră de gen. Indiferent dacă sunteți un fan al chicului industrial, al țării moderne, al stilului Scandi sau al eleganței clasice, această împerechere de culori poate fi adaptată la orice gust.

Fardul roz și gri este o combinație atât de delicată. Adăugați luxul cu ochiuri de poloneze cu metale precum aurul, alama sau cupru, care funcționează bine cu această împerechere. Trucul este de a le trata ca pe o finală pentru a ajuta la ridicarea schemei și pentru a preveni aspectul plat.

11. Selectați nuanța potrivită de gri

Idei de dormitor gri perdele neutre de perete gri

Credit imagine: Colin Poole

A alege un gri pentru pereții tăi este mai degrabă ca și cum ai alege o vopsea albă – sunt mult mai multe de cernut decât îți poți imagina vreodată. Pentru a obține aspectul cel mai bun pentru spațiul dvs., încercați o mulțime de probe pe pereții dvs. și vedeți cum funcționează în diferite lumini înainte de a comite. Acest gri moale se potrivește frumos cu mobilier crem luxos și materiale confortabile, creând o schemă armonioasă.

12. Wow fără culoare vibrantă

Idei de dormitor gri oglindă stelară

Credit imagine: Oliver Gordon

Griul este ideal pentru culoarea timidă și creează cu ușurință scheme frumoase pline de factor wow. Această sală somptuoasă nu are minuni la vedere, dar este cu atât mai puțin pentru ea. De fapt, cu tapetul cu imprimeu frunze, cu titlul Gustavian și o oglindă uimitoare pentru soare, este o masterclass în decorarea cu gri.

13. Adăugați zing-ul cu accente de var

Idei de dormitor gri accente de tei

Credit imagine: Jonathan Gooch

Totuși, nu simțiți că trebuie să interzice culorile strălucitoare dintr-o cameră gri. Cu aspectul său neutru, griul este super versatil și funcționează bine cu multe culori de bloc, așa cum puteți vedea în această cameră elegantă, cu accente de verde-var. Alegeți țesături tactile și modele de mobilier opulente pentru a vă face schema specială – această șezlong este cu siguranță pe listele noastre de dorințe.

14. Dă cenușie o senzație rustică

Idei creioase de dormitor pat Gustavian

Credit imagine: Brent Darby

Schemele gri pot fi complet elegante, dar pot fi, de asemenea, fermecător rustice. Pereții vopsiți impecabil nu trebuie să fie împerecheați cu mobilier lucios – finisajele aflate în dificultate arată de asemenea uimitor. Această cameră are o atmosferă frumoasă în țara Scandi, iar așternuturile asemănătoare cu marshmallow și accesorii de culoare moale păstrează decorul natural și relaxat.

15. Fii inspirat de hotelul chic

Idei de dormitor gri stil de hotel

Credit imagine: Davide Lovatti

Dacă vă place o escapadă la un hotel, de ce să nu creați o parte din magie acasă. Piese semnătore, cum ar fi tapet textural, imprimeuri în alb și negru înrămate și o casetă tapițată te vor face să te simți ca și cum ai fi într-un city break în fiecare zi a săptămânii.

În această cameră elegantă, un amestec de modele subtile și griuri de bloc acționează ca o bază neutră pentru patul monocrom deosebit, care menține schema clasică și total contemporană.

16. Căutați tonurile de albastru în gri

Idei de dormitor gri perna hello

Credit imagine: Lizzie Orme

Accesoriile precum pernele au un rol masiv de jucat, în ciuda dimensiunilor lor compacte. În această încăpere, impactul lor este de două ori: în primul rând, albastrul în culori selectează tonurile de albastru din vopseaua gri a peretelui; iar în al doilea rând, perna de salut adaugă un apel modern instant. Nu este rău pentru obiecte atât de mici.

17. Pictează un perete cu caracter subtil

Dormitor gri idee dormitor mansardă

Credit imagine: Rachael Smith

Într-un dormitor din streașină sau mansardă, folosiți decorativ pereții și tavanele înclinate. În această cameră, pe peretele caracteristicii s-a folosit un gri blând pentru a compensa vopseaua albă folosită în altă parte. Contrastul subliniază liniile minunate ale arhitecturii, deschizând ceea ce este un spațiu destul de mic. Griul mai închis a fost limitat la iluminare, pat și aruncare aici, cu atingeri rafinate de model pe perne și un fotoliu cu primăvară care încălzește griurile.

18. Luați o abordare simplă, dar eficientă

Idei de dormitor gri accesorii gri

Credit imagine: Nikki Crisp

Dacă un gri adânc este cam înfricoșător într-un dormitor mic, accesorizează-l mai degrabă decât decorat cu acesta. Acest dormitor gri este de fapt o cameră complet albă, dar patul luxos din catifea, pernele și orbul roman inteligent domină spațiul. O unitate de rafturi deschise poziționată în spatele unui pat poate funcționa ca tablă și noptiere, precum și depozitare.

19. Drapă țesături florale frumoase

Idei de dormitor gri material textil cu pat pat baldachin

Credit imagine: Jan Baldwin

Alegeți griul pentru pereți, dar păstrați alb tavanul și lemnul pentru un fundal sofisticat pentru o schemă de decorare a dormitorului. Căutați o abordare modernă pe patul cu patru afișe – această versiune din lemn de culoare închisă are ceva din Est. Înmuiați cadrul drapând cu un material floral din mătase sau satin – acesta este într-un roz frumos, tonifiant.

20. Îmbrățișați o epocă trecută

Idei de dormitor gri, dormitor glamour pat francez

Credit imagine: Jon Day

Dacă sunteți în stare de glamour, acordați atenție headboard-ului. Alegeți un design ornat cu defilare care va stabili punctul de referință pentru restul schemei de decorare – acesta prezintă un finisaj argintiu ars. Căutați un imprimeu de tapet care poate imita detaliile ornate și aduce oglinzi și iluminat cromat lustruit. Finisajele de argint au o afinitate naturală cu liliacul, așa că folosiți-l ca nuanța de accent pe lenjerie de pat.

21. Faceți-o metalică

Tapet metalic idei dormitor gri

Credit imagine: Tom Leighton

Materialele metalice și tonurile de argint aduc eleganță și strălucire la o schemă gri. Acest tapet cu efect de țiglă, în nuanțe aflate în pericol, adaugă intensitate acestei scheme de dormitoare uimitoare, care este finisată cu catifea albastră prusiană și blănuri faux.

Diferite atingeri metalice pot menține schema gri generală sau pot adăuga căldură – în funcție de finisajul pe care îl alegeți.

22. Amestecați-vă nuanțele

Idei de dormitor gri, pernă pentru față

Credit imagine: James Merrell

Plăcile întunecate așezate pe pereții albi ar putea arăta dure, dar un perete gri face schema mai ușoară asupra ochiului. Amprentele alb-negru și lenjeria de pat monocrom unesc mobilierul moale cu decorul și conferă acestui dormitor principal un aspect contemporan.

23. Alege fundalul perfect

Idei de dormitor gri fundal liniștitor

Credit imagine: Jake Curtis

O culoare gri deschisă este o alternativă mai primitoare și mai relaxată față de alb și dovedește că a merge gri nu trebuie să însemne întuneric și starea de spirit. O opțiune strălucitoare pentru dormitoare luminoase și aerisite, această umbră împiedică spațiul să devină mai clar și oferă un fundal moale pentru un mix de arte originale, meșteșuguri și detalii retro.

24. Aventurați-vă în partea întunecată

Idei de dormitor gri pereți dramatici întunecați

Credit imagine: James French

Griul este o alegere confortabilă pentru un dormitor, în special în tonurile sale mai întunecate. De asemenea, oferă un contrast fantastic cu modelele grafice îndrăznețe, cum ar fi chevron-urile de pe acest headboard tapițat.

Înmuiați aspectul cu nuanțe de roz în accesoriile dvs. și adăugați strălucire cu becuri expuse în cușcă de veveriță pe cabluri colorate – acestea vor face, de asemenea, o alternativă perfectă pentru lămpile de noptieră dacă aveți spațiu limitat.

25. Adăugați un ton subtil pe modelul de ton

Idei de dormitor gri schema calmă

Credit imagine: Claire Davies

Acest dormitor folosește nuanțe de gri pentru a crea un paradis calmant. Funcția de perete tapetată, în timp ce este acoperită într-un model ocupat, folosește paleta de gri și alb, care o înmoaie. Tema culorilor continuă în toată camera, cu pereți gri care completează mobilierul de noptieră. Diferite tonuri apar în mobilierul moale pentru a asigura că culoarea nu devine monotonă.

26. Întoarceți căldura cu roz

Idei de dormitor gri accente roz roz fierbinte pat pat

Credit imagine: Adrian Briscoe

Pentru a evita un aspect excesiv de masculin sau întunecat, se pot folosi sclipiri de culoare strălucitoare pentru a rupe schema și a adăuga o margine modernă. Nuanțele roz roz Cerise funcționează strălucitor cu schema gri din acest dormitor elegant și atrage imediat privirea asupra anumitor părți ale camerei. Patul spotty este de asemenea o mare atenție.

Îți plac aceste idei de dormitor gri? Indiferent de aspectul pe care ți-l dorești din dormitorul tău – de la Scandi minimalist la închis și dramatic – griul are potențialul de a crea o schemă izbitoare. Sperăm să vă distrați cu decorarea dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *