Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Descoperiți această căsuță ecologică pe Calea Atlanticului Sălbatic din județul Kerry

O casă ecologică de piatră aflată pe porțiunea uimitoare a Căii Atlantice sălbatice este acum disponibilă pentru a fi închiriată pentru un refugiu romantic – gândiți-vă la lucruri de vise cu stațiuni vrăjitoare, cum ar fi plajele insulare deșert, mări prăbușite și cer înstelat.

Sienna se află în Kenmare, în județul Kerry, pe coasta de sud-vest a Irlandei, și este amestecul perfect de cabană autentică din piatră și lux modern.

Cunoscut drept „Little Nest” al lui Kerry, Kenmare se află între peninsulele Inelul Kerry și Beara de pe Calea Atlanticului Sălbatic. Pub-urile fermecătoare joacă o scenă culinară roaring și, cu acces ușor la Munții Caha, orașul cosmopolit este la fel de reușit cu colindătorii, cât și cu mâncărurile.

Cabana îmbrăcată în piatră este un proiect de pasiune al proprietarului irlandez-australian și al partenerului ei britanic-grec, care s-au îndrăgostit de peisajul mondial și de comunitatea caldă, zumzăitoare.

Au renovat în mod sensibil casa de vacanță, adăugând caracteristici contemporane și ecologice, cum ar fi încălzirea eficientă din punct de vedere energetic și o alimentare cu apă de izvor.

Spațiile de locuit fluide sunt decorate în culori de patrimoniu pentru a răsuna peisajul; o paletă pământească de sienna arsă, alb lăptoasă și verzi albăstrui.

vestibul

cabana eco

Credit imagine: Casele unice

S-a ales o comandă din lemn de mango acoperită într-o tapiserie abstractă ciocanită, care să se potrivească cu vacile pălărețe din câmpurile alăturate, în timp ce ferestrele imense înfățișează natura în interior și duc la o verandă înclinată.

Bucătărie

cabana eco

Credit imagine: Casele unice

O frumoasă nuanță albastră bogată care răsună oceanul a fost folosită în întreaga perioadă, aparatele Smeg de lux adăugând un finisaj de lux.

Credit imagine: Casele unice

Sufragerie

cabana eco

Credit imagine: Casele unice

Proprietarul spune: „Când vizităm casa, savurăm ore confortabile agățate în jurul arzătorului de lemn, răsfățându-ne la televizor cu niște balamale Netflix fără vinovăție; sau curling cu un roman. „

cabana eco

Credit imagine: Casele unice

Sala de mese

Credit imagine: Casele unice

Ferestrele cu imagini oferă priveliște emoționante asupra mării, iar schema naturală, în partea din spate, continuă în zona de lumină și luminoasă.

Dormitor

cabana eco

Credit imagine: Casele unice

Verzele salvii și elementele naturale, cum ar fi pandantivele de ratan și paturile din lemn, creează sanctuare liniștite.

bai

cabana eco

Credit imagine: Casele unice

Dormitorul de oaspeți are o baie cu duș în timp ce suita principală are o baie cu gheare din fontă – ambele care împărtășesc vederi peste golf.

cabana eco

Credit imagine: Casele unice

Exterior și motive

Credit imagine: Casele unice

O peluză de smarald mărginită de copaci consacrați face un loc protejat pentru a face plajă, în timp ce veranda cu cadă cu hidromasaj canadiană a fost proiectată pentru a admira ridicarea lunii peste mare în zilele de vară leneve.

Credit imagine: Casele unice

Un mic pod roșu se traversează peste un pârâu care se desfășoară de-a lungul unei părți a casei, căzând ușor peste roci pentru a crea o caracteristică naturală a apei. Există, de asemenea, un teren de petancă, pentru un joc de boules cupluri. Dincolo de tărâmul grădinii de basm, renumitul Ring of Kerry ia exploratorii pe un circuit de 180 de km, pe lângă plaje curată, lacuri sticloase și un curcubeu ombre de munți aglomerate.

Credit imagine: Casele unice

„Ne bucurăm de priveliștile maiestuoase de la noi acasă, care ies în toate direcțiile de-a lungul pajiștilor, munților și mării”, spune proprietarul. „În urma soarelui deasupra cerului Kerry sau a privi cum luna se ridică peste apa de pe puntea noastră enormă sau din spatele ferestrei imaginii este timpul petrecut.”

Credit imagine: Casele unice

Ea continuă, „Flancată de copaci înalți și frunziș, partea curentului înfiorător, în care apa se aruncă peste stânci și cade într-o mică piscină mă face să mă simt ca și cum am pășit într-o carte de poveste.”

Credit imagine: Casele unice

„Am vrut să creăm o casă cu un ambient confortabil și primitor, în care să vă puteți relaxa imediat ce intrați în interior. Casa noastră este baza perfectă pentru a savura zile însorite și nopți înstelate și înstelate.

Într-adevăr, încadrată de munți înfocați și de mare prăbușită, această parte a Căii Atlantice sălbatice este singura rezervație cu ceruri întunecate de aur din emisfera nordică. Datorită poluării luminoase la nivel scăzut, într-o noapte senină puteți vedea Calea Lactee, sateliți, Stația spațială și, dacă aveți cu adevărat noroc, o stea care se încadrează ..

Sienna poate fi rezervată de la 125 de lire sterline pe săptămână prin Unique Homestays.

Dacă vă puteți îndepărta de bucuria bucolică, vă îndreptați spre Boat House Bistro din Kenmare pentru un tarif bun. Amintind de insula Nantucket, care trăiește cu pinii, pereții albi și priveliștile albastre ale apei, multe ore de relaxare pot fi petrecute pe o sticlă de Chablis răcită la acest bistrot și un bar de vin recomandat de Michelin. Sau încercați Crowleys pentru un pub tradițional irlandez și muzică live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *