Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Aveti aparitii publice numai unde sunteti pupat in…

Cunoscutul om de afaceri, Viorel Catarama il provoaca, iar, pe Raed Arafat, Deful DSU, la o confruntare in direct.  Infocat opozant al masurilor si restrictiilor luate de autoritatile romane in starea se urgenta si starea de alerta, Viorel Catarama vrea o cofruntare in direct cu Raed Arafat, sustinator al masurilor.

Omul de afaceri nu este la pimul apel

„Reiau provocarea lansata saptamana trecuta: dle. Raed Arafat, aveti curaj, veniti la o confruntare televizata pe tema drepturilor si libertatilor, in conexiune cu noul coronavirus!

Nu fiti fricos, pe frica nu se poate construi nimic!

Nu este normal sa aveti aparitii publice numai acolo unde sunteti pupat in fund! Curajul se demonstreaza in lupta, va astept!”, este postarea lui Viorel Catarama pe Facebook

Ce spunea omul de afaceri in momentul in care s-a decis sa mearga in focarul de la Barbulesti:

”Teoretic, e posibil sa am simptome grave. Dar eu am mers pe statistica. Si statisticile arata ca 90-95% din populatie primeste acest virus si il da afara asa cum a intrat. Adica nu pateste nimic. Exista un segment mic de populatie care se imbolnaveste, care se trateaza si scapa, si exista un procent si mai mic care se imbolnaveste si chiar daca se trateaza nu scapa.

Dar eu fac parte din categoria barbatilor sanatosi si am ferma convingere ca nu voi pati nimic pentru ca acest virus nu ma ataca pe mine care sunt sanatos, ci are consecinte negative asupra unor oameni care au afectiuni pe care eu nu le am. Si ca mine sunt 90-95% din populatia Romaniei”

Viorel Catarama spune ca autoritatile au gresit in criza coronavirusului: ”Pretul este prea mare si nu se justifica”

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *