Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfaturi pentru utilizarea vopselei albe în casă – inclusiv atunci când nu o folosiți

Vopseaua albă este un sigur care va funcționa în fiecare cameră. Dar, potrivit expertei în domeniul interioarelor, Kate Watson-Smyth, acest lucru este altceva decât adevărat.

Cu toții avem acea mică cameră întunecată, suntem disperați să facem un aspect mai mare și mai luminos. Cu toate acestea, utilizarea vopselei albe poate înrăutăți problema, mai degrabă decât mai bine.

Vorbind cu Ideal Home în numele Barclays Ipoteci, Kate a dezvăluit de ce nu ar trebui să folosești niciodată vopsea albă într-o mică cameră întunecată.

folosind vopsea albă 1

Credit imagine: Jake Fitzjones

„Dacă ai o cameră mică și întunecată, adesea tentația de a o picta în alb”, spune Kate. „Albul are nevoie de lumină naturală pentru a se reflecta, pentru a arunca mai multă lumină.

„Dacă ai o cameră mică și întunecată, fără fereastră sau cu o fereastră foarte mică, nu vei primi acolo suficientă lumină naturală pentru ca albul să își facă treaba”.

În loc să se adapteze la o culoare deschisă, Kate recomandă să vă gândiți cu atenție la scopul camerei și când o veți folosi.

„Dacă este o cameră mică și întunecată și ai de ales să nu fii acolo în timpul zilei, nu vei fi acolo. Prin urmare, este probabil o cameră pe care o folosești seara „, explică ea. „Îmbrățișați întunericul.”

folosind vopsea albă 3

Credit imagine: Dominic Blackmore

‘Fii curajos. Puteți pune mobilă ușoară în ea, puteți pune un covor palid în ea. Puteți așeza oglinzi și le puteți lumina bine. Dar face-l adânc, întunecat, dramatic și confortabil. „

Cu toate acestea, dacă este o cameră pe care va trebui să o folosești în timpul zilei, Kate sugerează să optezi pentru o culoare palidă în loc de alb.

„Dacă trebuie să folosiți camera respectivă în timpul zilei și trebuie să încercați cu adevărat să le încurajați ușurința, nu mergeți pentru alb”, explică ea. „Du-te pentru o culoare palidă, deci un roz, un albastru sau un verde foarte pal.”

Pentru a ajuta la crearea iluziei unui spațiu mai mare, asigurați-vă că pictați totul. Asta înseamnă că lucrările din lemn, tavanul, ușile și pereții.

folosind vopsea albă 2

Credit imagine: Ti-Media

„Acest lucru va estompa marginile și va îngreuna întregul spațiu”, explică Kate. „Nu va atrage atenția asupra celor patru colțuri ale camerei conturate cu vopsea albă.”

„Acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Acest lucru îl va face să se simtă mai calm, deoarece este aceeași culoare și nu distrage privirea. ”

Trebuie doar să arunci o privire asupra contului de Instagram al lui Kate @madaboutthehousesă știe că este expertă în transformarea unui spațiu cu o stanță de vopsea.

Deci, ai fost avertizat. Scoate-te de vopseaua albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *