Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Provocarea lui Martin Lewis de cinci minute care vă poate economisi 100 de lire sterline

Dacă ajungeți în mod regulat la sfârșitul fiecărei luni și nu par să funcționeze acolo unde au pierdut toți banii, provocarea lui Martin Lewis de cinci minute te-ar putea ajuta să economisești 100 de lire sterline.

Vorbind despre podcast-ul Ask Martin Lewis, guru-ul de bani și-a împărtășit provocarea sa de cinci minute. Aveți încredere în noi când spunem că este atât de incredibil de ușor, că nu veți putea înțelege cum nu l-ați făcut până acum.

Pentru a vă pregăti pentru provocare, nu aveți nevoie decât de telefonul dvs., detaliile de conectare la contul bancar și cuvintele de înțelepciune care economisesc bani de Martin Lewis.

Provocarea de cinci minute a lui Martin Lewis

Martin are o provocare de cinci minute

Credit imagine: Karwai Tang / Contribuitor / Getty

„Provocarea este aceasta. Mă declanșez ”, a spus Martin Lewis pe podcastul său BBC Radio 5Live. „Vreau să știu câți dintre voi pierdeți numerar, lăsați să scurgă banii din contul dvs. bancar fără să știți și este vorba despre plăți obișnuite.

„Conectați-vă la serviciul bancar online și parcurgeți comenzile permanente și debitele directe. Vedeți ce este acolo ”, sugerează el.

Plătești pentru un abonament muzical pe care nu îl mai folosești? Dacă v-ați părăsit cu o sală de gimnastică acasă, puteți renunța la calitatea de membru?

Dacă plătiți prin comandă sau debit direct, acestea pot fi anulate cu ușurință, deoarece provin direct din contul dvs. bancar. Cu toate acestea, plățile recurente pot fi puțin mai complicate, dar ar trebui totuși să le poți opri cu banca.

Martin Lewis provocare de cinci minute 1

Credit imagine: Ti-Media

Un ascultător care a încercat provocarea a reușit să economisească 100 de lire sterline pe lună oprind o factură pentru un telefon pe care nu-l mai folosește. Și încheierea unui abonament nu știa că mai avea. Un alt ascultător a descoperit că plăteau 15 GBP pe lună pentru un site web pe care nu l-a vizitat decât o singură dată.

Dacă nu sunteți sigur ce să tăiați, sfatul lui Martin este să căutați plăți pentru servicii pe care nu le-ați folosit de ceva vreme. De exemplu, mai plătești asigurarea pentru un cazan într-o casă în care știi că locuiești mai mult?

„Următoarea categorie este„ lucruri de care nu aveți nevoie, dar doriți ”. Merită? ”, Spune Martin.

Provocarea 2 de cinci minute a lui Martin Martin

Credit imagine: Ti-Media

Acest lucru poate fi la fel de simplu dacă aveți nevoie de contul dvs. Amazon Prime. Mai primim un fior când lampa de masă sau Flash Speed ​​Mop pe care am comandat-o la 14:00 se afișează a doua zi. Totuși, ai putea suporta să aștepți câteva zile și să economisești niște bani?

În timpul provocării dvs. de cinci minute, este posibil să observați câteva rezultate esențiale, cum ar fi facturile de energie și banda largă, pentru care doriți să plătiți mai puțin. Martin spune că acesta este momentul să vă gândiți: „este cât se poate de ieftin [get]?

Salt pe câteva site-uri de comparație și vedeți dacă puteți găsi o ofertă mai bună.

Vei încerca provocarea lui Martin Lewis de cinci minute?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *