Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anda Adam le-a arătat tuturor bolidul de lux pe care îl conduce. A scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro și l-a personalizat după gustul ei

Anda Adam a postat pe contul de socializare imagini cu noul bolid de lux, pe care și l-a făcut cadou de ziua ei. Vedeta și-a cumpărat un BMW i8, o mașină care nu este deloc pentru toate buzunarele. Mai mult, artista a ales să îl personalizeze, iar rezultatul este spectaculos.

Pentru bolidul de lux, Anda Adam a scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro, potrivit Spynews.

Vedeta a împărtășit cu fanii rezultatul. Pe portiere sunt aceleași inițiale pe care Anda Adam le are tatuate pe degetele, iar pe acapotă este desenat un măr, care simbolizează „mărul lui Adam”.

Anda Adam a făcut bani și în timpul pandemiei de COVID-19

Anda Adam a profitat de notorietate și a încercat tot timpul să iasă din sfera muzicală, așa încât să-și rotunjească veniturile și din alte zone.

Concertele, evenimentele private, participarea la diverse show-uri de televiziune i-au adus întotdeauna mulți bani. Pandemia COVID-19 însă a pus muzica pe pauză, așa că artistei i-au venit bani din altă parte.

„Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început
un alt proiect, în construcții. Construiesc niște duplexuri de vânzare și
momentan toată atenția mea este în zona aceea, pentru că este, deocamdată, o
afacere care încă se mișcă.

 Deja am vândut două și suntem în discuții și pentru următoarele două. Ca reprofilare asta ar fi varianta alternativă”, a spus Anda Adam în cadrul emisiunii prezentate de Răzvan și Dani.

Sursa foto: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *