Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Valoare gama de plante de casă Morrisons pe care acum nu le poți permite să le ratezi în magazine

Ca națiune, am devenit oarecum obsedați de plantele de casă. Căutările Google pentru plante de casă au crescut cu 255 la sută față de această dată anul trecut.

Pentru a ne ajuta să ne umplem casele cu verdeață pentru mai puțin, suntem mereu în căutarea de unde să cumpărăm plante de chilipiruri.

Imaginați-vă încântarea noastră atunci când știrile ne-au ajuns în această săptămână cu o valoare incredibilă pentru gama de plante din casa Morrisons – cu noi soiuri adăugate în fiecare săptămână.

Și cea mai bună veste este, echipa Morrisons ne-a oferit exact în datele magazinelor – pentru a evita dezamăgirea cumpărătorilor.

Cu această listă, clienții pot fi pregătiți să se orienteze în magazine, în același timp cu planta preferată.

Morrisons case plantă pentru a adăuga la cumpărături săptămânal liste …

Credit imagine: Morrisons

După cum spune, pe bună dreptate, un purtător de cuvânt al Morrisons, „Plantele sunt legate de reducerea stresului, de somn mai bun și de îmbunătățirea sănătății mintale”. Prin urmare, nu este de mirare că vedem o astfel de cerere pentru plante de casă în aceste perioade incerte.

Și în timp ce dorim să primim mai multă verdeață în interior, urmărim și șirurile de poșetă. Pentru a crea o junglă interioară rentabilă, merită să verificați gama Morrisons incredibilă de plante pentru case

În magazine săptămâna aceasta: Alocasia Zebra house house

Gama de plante Morrisons case

Și cu ce eșantion bun pentru a da drumul lucrurilor! Echipa Ideal Home vă va duce la check out pentru acest număr de animal print. Acest nou izbitor suplimentar pentru gama de plante Morrisons este Alocasia Zebra de 17 cm, perfectă pentru a adăuga vibrații tropicale în orice cameră.

O afacere la 12 GBP, această varietate costând 25 de lire sterline la alți retaileri de plante. Este în magazine acum, de două săptămâni sau până se vinde.

În magazine săptămâna viitoare: fabrica de casă Sansevieria

Gama de plante Morrison case

De luni 29 iunie nu veți putea rata această plantă înaltă de 100 cm în magazine. Fabrica de casă „snakeplant” vă va stabili doar 20 de lire sterline atunci când faceți cumpărături la Morrisons, cu aceeași plantă care costă peste 50 de lire sterline la Amazon!

În magazine săptămâna 6 iulie: Kentia Palm

Palmier Morrisons

Când apucați cumpărăturile săptămânale esențiale în săptămâna 6 iulie, veți găsi acest palmier atractiv în magazine. Pentru o comparație de prețuri, această plantă pentru case de 21 cm de la Morrisons este de 30 de lire sterline. Cele mai bune retaileri online de plante Patch Plants oferă aceeași varietate începând de la 50 de lire sterline – astfel încât este o economie de 20 de lire sterline. Suficient pentru a-ți trata palma într-un ghiveci fantezist și ai mai rămâne schimbări.

În magazine săptămâna 13 iulie: Yucca Tree

Această casă este renumită pentru că este cel mai imposibil de omorât – făcând din acest moment o valoare excelentă! Această fabrică de declarații ajunge în magazine cu un preț de 20 de lire sterline.

În magazine săptămâna 23 august: Monstera

Morrisons Monstera plantă

Economisirea a ceea ce este mai bun până la ultimul moment, este cea mai faimoasă dintre toate plantele de casă … Montră, mai bine cunoscută drept „planta de brânză”. Această frumusețe este o plantă de casă cu întreținere redusă, cu o mulțime de credințe de stil. Această plantă are o dimensiune de aproximativ 17 cm atunci când este achiziționată, dar pot crește mult mai mari.

Utilizați acest ghid pentru a evita dezamăgirea atunci când urmăriți plantele la prețuri accesibile pentru următoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *