Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Maria Constantin s-a pozat în costum de baie și a făcut imaginea publică. Artista a fost acuzată că exagerează și că este prea îndrăzneață

Maria Constantin a postat pe contul de socializare primele imagini din vara aceasta, cu ea în costum de baie. Artista le-a arătat tuturor cât a slăbit, însă pentru fani, fotografiile au fost mult prea provocatoare. În timp ce unii au felicitat-o pentru cât de bine arată, alții i-au adus critici dure.

Zilele trecute, Maria a postat două fotografii care au încins imaginația bărbaților, care nu au ezistat să-i facă propuneri indecente. Admiratoarele vedetei au sfătuit-o să fie mai rezervată.

„Nu înțeleg costumele acestea atât de minuscule”, „Ostentativ”, au scris unii prieteni virtuali pe Instagram. Alții, în schimb, au fost ceva mai duri. „Ce se promovează aici, că nu înțeleg? Promovăm pornografia?”, sunt comentariile lăsate de internauți.

Maria Constantin este singură acum, după două căsnicii eșuate. Cântăreața a divorțat cu tamtam de regretatul Marcel Toader, în 2017, după o căsnicie de doi ani.

Una dintre problemele pe care le acuza cântăreața de muzică populară fiind banii, în sensul în care fostul soț ar fi profitat de banii pe care ea îi încasa din concerte și nu o lăsa să cheltuie nimic.

La rândul său, Marcel Toader era convins că Maria îl înșela și luni întregi s-au certat la TV pe seama acestui fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *