Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiți lăsați de o fermă fermecătoare, cu o extensie atrăgătoare în mediul rural din East Sussex

Mutarea într-o fermă dărăpănată cu 140 de acri de pământ nu a făcut parte din planul de viață al Lisa și Toby. Tocmai avuseseră cel de-al doilea copil și erau înconjurați pe un teren din apropiere de Brighton. Însă, când alerta de e-mail a unui agent imobiliar a ajuns cu detalii despre o proprietate degradată într-un sat din East Sussex, totul s-a schimbat.

Casa și clădirile sale nu au fost actualizate de aproximativ 30 de ani și pământul nu a fost cultivat pentru o perioadă similară de timp. Totuși, acest lucru nu i-a încântat. „A fost de fapt un mare beneficiu pentru noi”, spune Lisa. „Înseamnă că avem o pânză goală cu care să lucrăm și că am moștenit pajiști și flori împădurite.

De asemenea, a fost o puternică atracție emoțională. Bunica bunică a Lisa avea o fermă în județul Kerry, Irlanda, iar ferma avea un sentiment similar. „S-a simțit cu adevărat că vin acasă”, spune ea.

„Nu aveam un plan principal și nu știam nimic despre agricultură, dar am văzut o casă cu potențial și clădiri care ar putea face cabane de vacanță”, spune Toby. În curând, podeaua și vaciul au fost transformate în spații de cazare decorate într-un stil spălat, cu conștiința de mediu în centrul său – gândiți-vă căciulele și pernele din lână auto-reglatoare și vopselele din lut organic.

Exterior

fermecător-fermă-cu-o-atrăgătoare-extensie-exterior

Credit imagine: Polly Eltes

În fermă însăși nu prea aveam de făcut, întrucât Lisa și Toby îi plăceau exact așa cum a venit: întunecată și confortabilă și cu toate ușile și grinzile sale originale. „Am montat ferestre noi și i-am oferit o vopsea, dar în mare parte lăsăm să fie”, spune Toby.

Dornic să aducă mai mult spațiu și lumină, cuplul a adăugat o extensie atrăgătoare. O pasarelă de sticlă leagă vechiul de nou, iar un acoperiș acoperit din zinc acoperit la etajul superior ține dormitorul principal, dressingul și en-suite, precum și o bucătărie plină de lumină și zonă de luat masa mai jos.

Bucătărie-sufragerie

fermecător-fermă-cu-o-atrăgătoare-extensie-bucătărie

Bucătăria este un contrast luminos și modern cu ferma originală, dar una care se așează confortabil alături, datorită utilizării de materiale naturale, inclusiv panouri de perete și mobilier din lemn. Nuanțele de ratan peste masa de stejar pentru a adăuga textura rustică și iluminarea caldă.

Sufragerie

SMP049_370266331_647457992

Credit imagine: Polly Eltes

O canapea de colț și o paletă bogată de culori creează un sentiment confortabil aici. Lisa și Toby au folosit culoarea și modelul pentru a aduce viața schemei.

Dormitor pentru oaspeti

SMP055_370266372_647457992

Credit imagine: Polly Eltes

Patul de trestie alb, de dimensiuni king, îmbunătățește senzația de perioadă a spațiului cu fascicul.

Dormitorul principal

SMP052_370266352_647457992

Credit imagine: Polly Eltes

Forma curbă a camerei creează o senzație de cocotaj, în timp ce podelele din lemn vopsite completează plafonul din lemn brut. Peretele de sticlă creează un spațiu incredibil de ușor. Balansoarul danez a fost o descoperire a pieței de vechituri.

SMP053_370266361_647457992

Credit imagine: Polly Eltes

Baie

SMP063_370266431_647457992

Credit imagine: Polly Eltes

Modelul simplu utilizat în țesături adaugă eleganța aici.

Coliba Ciobanilor

fermecător-fermă-cu-o-atrăgătoare-extensie-păstori-colibă-2

Credit imagine: Polly Eltes

Coliba a devenit un spațiu esențial pentru somnul copiilor. Prietenul Lisa, artistul textil și imprimanta de blocuri Molly Mahon, a decorat interiorul colibei în stilul său luminos și vesel.

Casa s-a livrat mai mult decât promisiunea sa de „posibilități”. La fel ca și căsuțele de vacanță, Lisa își desfășoară activitatea de frumusețe botanică, Amly (numită după una dintre pajiștile de flori sălbatice) de aici, și Toby produce bere din izvor pentru afacerea lui Gun Brewery.

Au plantat o livadă, iar Lisa ține nunți în pădure ca parte a afacerii sale de nunți Foxtail. „Acum, ne simțim din ce în ce mai conectați cu pământul și suntem în afara mult mai mult decât am crezut că vom fi.”

fermecător-fermă-cu-o-atrăgătoare-extensie-păstori-colibă ​​

Credit imagine: Polly Eltes

Acest lucru este valabil mai ales vara, când ușile sunt deschise și copiii și animalele de companie se plimbă liber. „Copii merg să se scufunde în râul care curge pe fundul țării”, spune Lisa. „În timpul verii, pajiștile de flori sălbatice vin singuri și ating maximul lor în cea mai lungă zi a anului, când este o cacofonie de sunete și mirosuri. Este un moment special al anului și un loc atât de minunat. ”

Pentru a rămâne la Hawthbush Farm, vizitați hawthbushfarm.co.uk

Cuvinte de Clare Gogerty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *