Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum să-ți creezi propria oglindă DIY pentru doar 10 GBP

Dacă vă gândiți să investiți într-o oglinzi pentru ferestre, țineți-vă banii până când veți vedea această oglindă incredibilă pentru ferestre DIY care a costat doar 10 GBP.

Oglinzile pentru geamuri sunt o modalitate excelentă de a lumina un hol. Cu toate acestea, pe lângă faptul că sunt foarte drăguți, pot fi, de asemenea, foarte scumpi, venind în jur de 150 de lire sterline pentru oglinda fereastră următoare. Chiar și versiunea Aldi de anul trecut v-ar plăti înapoi 50 de lire sterline.

Cu toate acestea, cu puțină ingeniozitate, priceputul proprietar de casă Lizzie Billington și-a creat propriul preț pentru doar 10 GBP, folosind vopsea franțuzească și ferestre.

DIY-window-mirror

Credit imagine: Lizzie Billington

„Am văzut oglinzile negre ale ferestrei pe o mulțime de conturi IG, prietenii au similar și în magazine, dar nu puteam justifica costul”, a spus Lizzie pentru Ideal Home. „În prezent, ne renovăm casa și urmează să adăugăm un restaurant de bucătărie pe partea din spate a proprietății noastre, astfel încât fiecare bănuț va merge la asta.”

După ce a descoperit și s-a îndrăgostit de Frenchic Paint, Lizzie a prins bug-ul de bricolaj. Așa că a decis să încerce să-și creeze oglinda pentru ferestre DIY.

Inainte de

Oglinda fereastră DIY 1

Credit imagine: Lizzie Billington

Avea deja oglinda holului pe care o adusese ieftin cu câțiva ani mai devreme. „A fost ieftin și vesel când l-am cumpărat, așa că nu a fost nimic de pierdut!”

„Am dus-o pe eBay pentru a găsi o fereastră care conduce și apoi am folosit iubitul meu francez în Black Jack pentru a picta cadrul”, explică Lizzie.

Lizzie folosea plumb geam auto-adeziv. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori, dar pentru un efect crittall la modă, recomandăm să optați pentru nuanța neagră.

După

Oglinda fereastră DIY 2

Credit imagine: Lizzie Billington

Înainte de a atașa geamul de fereastră, asigurați-vă că dați oglinzii o curățenie bună și planificați unde doriți ca benzile să meargă. Nu mai rămâne decât să lipiți benzile în jos, urmând instrucțiunile. Plumbul poate fi toxic, deci asigurați-vă că aveți grijă și respectați cu atenție orice instrucțiune pentru a reduce la minimum orice risc.

„Sunt încântat de modul în care s-a dovedit, având în vedere oglinda mea foarte veche, ușor bătută, o actualizare mult necesară!”, Spune Lizzie.

Pentru 10 GBP, acesta este un hack pe care îl vom încerca acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *