Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

77 de romaniau revenit din Regatul Tarilor de Jos

77 de cetateni romani au revenit din Regatul Tarilor de Jos, in urma demersurilor comune ale mai multor ministere.

„In continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a cetatenilor romani aflati in strainatate si care au fost afectati de masurile de restrangere a transportului aerian adoptate in contextul gestionarii pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de 26 iunie, au revenit in tara 77 de cetateni romani din Regatul Tarilor de Jos, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor si ale Ministerului Afacerilor Interne”, transmite MAE.

Printre cetatenii romani care au revenit in tara se regasesc oameni care erau in imposibilitatea de a-si prelungi sederea pe teritoriul Regatului Tarilor de Jos, precum si un caz medical.

Repatrierea a fost asigurata cu o cursa aeriana speciala operata de compania Tarom, pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Bucuresti.

Demersurile autoritatilor romane au permis si revenirea unor cetateni straini rezidenti in Romania, respectiv doi cetateni americani, un cetatean italian, un cetatean olandez si un cetatean britanic.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *