Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imaginea cu fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică jr. a făcut furori. Ce mult a crescut Alexandru. “În sfârșit, o poză cu minunea”

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. au devenit părinți în primăvara anului trecut, însă până acum, cei doi au evitat să publice imagini cu Alexandru. Ultima fotografie postată de artistă pe contul de socializare a făcut senzație. Fanii acesteia au fost surprinși să vadă că micuțul e blond.

„Minunea vieții mele este el”, a scris fericita mămică în
dreptul pozei care a atras numeroase comentarii.

„Să vă trăiască bucuria! Cu cine seamănă blonduț minunea mică?”, „Wow!Blond?”, „În sfârșit! o poză cu minunea! Să vă trăiască!”, „Nu ni-l arăți și nouă pe prințul tău?! Tot așa de frumos este ca mama lui?”, „Îngeraș frumos”.

„Să crească mare și sănătos și să vă bucure sufletele!”, „Să vă trăiască frumusețea!”, Piciul este dolofănel. Și cred că blondul l-a luat de la bunica paternă.(zic și eu ) Să vă trăiască, cu multă sănătate!”, sunt o parte dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Alexandru s-a născut în luna mai a anului trecut

Alexandru a împlinit un an în urmă cu o lună, iar cu acest prilej Lavinia Pârva a transmis un mesaj emoționant.

„Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viata acum este diferită.

Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens. Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou.

Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a scris Lavinia pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *