Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fii inspirat de acest remodelator de 50 de lire sterline al Dalmatiei

Primele impresii contează, în special atunci când vine vorba de oferirea casei tale cu „factorul wow”. Acesta este motivul pentru care ne descurcăm cu plăcere pentru acest priceput al proprietarului de casă din 50 de lire sterline din Dalmația.

Sarah Ball, de la Garstang, a împărtășit cel mai recent proiect al casei sale cu Ideal Home pentru a arăta că, cu un pic de ingeniozitate și imaginație, puteți crea un hol la modă pe un buget.

Transformarea holului Dalmație 1

Credit imagine: Sarah Ball

După ce a terminat un alt proiect, Sarah mai avea ceva pictură French Chic, așa că a decis să o folosească.

„Fiul meu a reușit să rupă o parte din tapet pe holul meu, așa că am vrut să dezbrăcăm tapetul și am crezut că pot folosi vopseaua rămasă pentru a-i face un makeover”, explică Sarah.

„Am căutat inspirație pe Instagram și am dat peste câteva imagini în care oamenii folosiseră tipăriturile dalmatiene.”

amenajarea holului dinmatizare 3

Credit imagine: Sarah Ball

Sarah a decis să investească în niște autocolante de perete de la Dalmation de la Kruger Stickers. „Am crezut că vor fi perfecte ca și cum aș vrea să schimb – schimb lucrurile mult! – Le pot elimina, explică ea.

Cu toate acestea, dacă sunteți fan al imprimării dalmatiene, puteți crea și aspectul cu acest istel inteligent de tipar de cartofi.

Sarah a început makeover-ul prin întoarcerea tapetului și trasând o linie pe perete folosind un nivel de spirit, unde roz se va opri și albul va începe.

Transformarea holului Dalmație 2

Credit imagine: Sarah Ball

„Am pictat mai întâi albul de sus, apoi l-am lăsat peste noapte să se usuce”, explică ea. „A doua zi am pus banda de mascare de-a lungul liniei pe care am desenat-o și am făcut două paltoane de roz (French Chic Dusky Blush) în partea de jos și am scos banda.”

Când vopseaua s-a uscat, Sarah a lipit stickerele dalmatiene și a vopsit negrul caloriferului. Tot ce a rămas a fost pentru accesoriile finale ale holului.

amenajarea holului dalmatiei 6

Credit imagine: Sarah Ball

„Am comandat o bancă de la IKEA și am găsit un pic de palet pentru a fi folosit ca raft peste calorifer”, explică Sarah. „Oglinda era din The Range și se afla în camera fiicei mele, așa că am schimbat-o pentru încă una.”

Folosind vopsea restantă și accesorii pe care le avea deja acasă, întregul proiect a costat doar 50 de lire sterline pentru bancă și autocolante.

Dacă aveți o poveste de hack-uri strălucitoare, vă rugăm să o împărtășiți cu noi în secțiunea Clinica de cameră ideală pentru acasă.

Te-ai inspirat din acest uimitor hol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *