Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Clopot de ușă Arlo vs Sonerie – Este soneria video Arlo mai bună decât Ring? Iată verdictul nostru inițial …

Dacă sunteți nou la clopotele video sau dacă doriți să actualizați una existentă, merită să faceți cumpărături pentru a vedea ce caracteristici oferă fiecare dintre mărcile de top de pe dispozitivele lor.

Ring și Arlo nu sunt străini de supravegherea inteligentă a locuinței – precum și camere de securitate și sisteme de alarmă, Ring are o gamă largă de sonere video, ultima fiind Video Doorbell 3 Plus, în timp ce prima Ary a intrat pe piața soneriei video , completând selecția largă a companiei de camere de securitate pentru interior și exterior.

Dar care este mai bine?

Arbell doorbell – Ring doorbell – elementele de bază

Credit imagine: Arlo

Toate clopotele video sunt complet rezistente la intemperii și au aceeași funcționalitate standard – un vizitator sună soneria, te avertizează prin intermediul unei aplicații însoțitoare de pe smartphone-ul tău și le poți vedea și le vorbi direct (dar nu te pot vedea), deși aplicația , oriunde ai fi. Până acum, bine.

De acolo, funcțiile de pe fiecare model sau marcă pot diferi considerabil, așa că este mai bine să analizezi toate opțiunile disponibile, astfel încât să poți decide exact care dintre aceste funcții sunt importante pentru tine. De preț, nu există prea multe, Ring venind cu 19 GBP mai scump decât modelul Arlo, la 179,99 lire sterline.

Arbell doorbell Ring ring – arată

Măsurând H13x4.5xD2.5cm, Arlo are dimensiuni mai subțiri decât cel mai recent model al lui Ring și cu marginile sale curbe, trebuie să recunoaștem că arată și mult mai frumos.

Dispozitivul inelului măsoară un H12.8xW6.2xD2.8cm ceva mai larg, în principal pentru că găzduiește un acumulator reîncărcabil. Cu toate acestea, are posibilitatea de a alege dintre două plăci de schimb schimbate în argint și negru-bronz pentru a vă ajuta să vă coordonați cu decorul ușii.

Arbell doorbell – Ring doorbell – asemănări

Arbell doorbell - Ring doorbell - elementele de bază

Credit imagine: Arlo

Funcțiile standard de pe ambele modele includ senzori video HD 1080p, viziune de noapte și mișcare care vă vor avertiza dacă cineva vă apropie de ușă. La fel ca majoritatea dispozitivelor de supraveghere la domiciliu, Ring are un serviciu de abonament care extinde utilizările dispozitivului.

Apelat Ring Protect (la prețul de 2,50 GBP pe lună sau 24,99 GBP pe an), serviciul Ring va salva videoclipul până la 30 de zile în Cloud și, cu ajutorul Video Doorbell 3 Plus, veți avea acces și la o funcție numită Pre-Roll. Acest lucru vă arată redarea videoclipului cu cele întâmplate până la patru secunde înainte de declanșarea senzorilor de mișcare.

Funcția Previzualizare Previzualizare a Arlo funcționează la fel ca Pre-Roll-ul Ring, înregistrând trei secunde de videoclip înainte de detectarea mișcării. Din nou, acest lucru este disponibil numai dacă vă abonați la serviciul Smart Arlo (de la 2,49 GBP pe lună). La fel ca serviciul cloud de la Ring, acesta oferă și un istoric video de 30 de zile, dar în comparație cu cele 30 de zile gratuite de Ring Protect pe care le obțineți atunci când cumpărați un dispozitiv, soneria de la Arlo beneficiază de un abonament gratuit de trei luni.

Detectarea mișcării poate fi o sabie cu două tăișuri, însă și dacă ușa din față este orientată spre un trotuar sau stradă aglomerată, clopotele video de ușă pot de multe ori să declanșeze în mod enervant alerte de mișcare de fiecare dată când cineva merge pe lângă casa ta. Atât modelele Arlo, cât și Ring au în mod plăcut capacitatea de a personaliza și restrânge zona de focalizare, eliminând o încărcare a mesajelor inutile care sunt trimise către telefonul tău.

Arbell doorbell – Ring doorbell – diferențe

Spre deosebire de soneria soneriei, dispozitivul Arlo vă va contacta direct imediat ce este apăsat soneria, astfel încât să puteți vedea cine este acolo. Acest lucru elimină obișnuitele câteva secunde de întârziere în timp ce așteptați deschiderea aplicației însoțitoare.

Modelul lui Arlo diferă și de dispozitivul Ring, deoarece oferă un unghi de vizualizare mai mare. În timp ce cele mai multe clopote de ușă îți arată o vizualizare în cutia de scrisori a ușii tale, dispozitivul Arlo are un unghi de vizualizare pătrat de 180 de grade, care îți oferă o lovitură completă a corpului, din vârful capului persoanei în jos până în vârful degetelor (unde s-ar putea să fi lăsat un pachet).

Dacă sunteți pasionat de conectivitate inteligentă, soneria soneriei poate fi conectată la un asistent vocal Alexa – dacă aveți un dispozitiv Alexa existent cu un ecran (precum un Echo Show), puteți cere să vă arate cine este la ușă. Dar dacă intrusii te preocupă mai mult, modelul lui Arlo are o sirenă încorporată la îndemână, astfel încât să poți să sune dacă vei observa o activitate neplăcută lângă casa ta.

În timp ce dispozitivul Ring funcționează cu baterii și instalarea DIY durează câteva minute, soneria de la Arlo este cablată, astfel încât ideal ar trebui să fie instalat de un electrician. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că, odată ce funcționează, va trebui să vă amintiți să înlăturați din când în când soneria soneriei pentru a încărca bateria, în timp ce dispozitivul Arlo poate fi lăsat așa cum este.

Verdictul

Pentru ușurința instalării și conectivitate inteligentă, Video Doorbell 3 Plus Ring este alegerea evidentă. Cu toate acestea, dacă estetica este importantă pentru dvs., precum și o viziune mai largă, un răspuns rapid și o alarmă bonus, noua sonerie video a lui Arlo își câștigă mâinile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *