Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cel mai popular obiect de mobilier din Marea Britanie dezvăluit – poate vă surprinde

O canapea extensibilă a fost încununată ca fiind cel mai popular obiect de mobilier din Marea Britanie, potrivit unor noi cercetări.

Blinds Hut a analizat căutarea Google pentru a dezvălui primele 10 piese cele mai populare. Surprinzător, canapeaua sofisticată pentru spațiu a ocupat lista cu 246.000 de căutări medii lunare.

cel mai popular obiect de mobilier 1

Credit imagine: Georgia Burns

Acesta a obținut cu 22% mai multe căutări decât un pat de zi cu zi. Acasă esențială a ocupat locul doi cu 201.000 de căutări medii lunare. În timp ce o canapea de colț a alunecat pe locul al treilea ca obiect de mobilier cel mai plin de mână.

După trei luni de a ne familiariza cu mobilierul de acasă. Preocuparea noastră pentru mobilierul confortabil, perfectă pentru un maraton Netflix, nu este o surpriză.

Cel mai popular obiect de mobilier din Marea Britanie

1. Canapea extensibilă
2. pat
3. Canapea de colț
4. Noptieră
5. Masă de îmbrăcat
6. Masuta de cafea
7. Lămpi de podea
8. Nuanta de plafon
9. Birou
10. Masă de luat masa

Cu toate acestea, în timp ce canapeaua poate fi campioana generală a mobilierului. La nivel local, gusturile noastre de mobilier diferă foarte mult de la oraș la oraș.

Cel mai popular articol de mobilier 2

Credit imagine: James French

Blinds Hut a examinat cel mai căutat mobilier din 15 orașe britanice. În timp ce un pat a ajuns în topul listei în Leeds și Liverpool. La Birmingham, Manchester, Nottingham și Cardiff, o masă de cafea a fost considerată cea mai populară piesă de mobilier.

Mesele de cafea s-ar putea să nu fie la fel de esențiale pentru o cameră de zi ca canapeaua. Cu toate acestea, dacă doriți undeva să prindeți o ceașcă de ceai, este un lucru indispensabil.

O unitate TV a fost cel mai căutat obiect în Scoția, în orașele Glasgow și Edinburgh. S-a constatat că Bristol și Reading căutau cu nerăbdare noptiere.

cel mai popular obiect de mobilier 3

Credit imagine: Colin Poole

Cu toate acestea, cel mai mare wildcard a venit de la Londra. Fotoliile au apărut doar în istoricul de căutare al Londrei. A venit ca fiind cel mai googled mobilier din Londra.

Deși un fotoliu nu este conceput pentru a vă relaxa cu prietenii și familia, acestea sunt o modalitate excelentă de a adăuga locuri suplimentare într-o cameră. De asemenea, fac niște puncte de lectură minunate pentru a vă lega cu o carte.

Acum, că restricțiile privind vizitarea caselor prietenilor încep să se ridice, s-ar putea să fie momentul să începeți să vă gândiți la acea canapea extensibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *