Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Proprietarul de casă folosește hack-ul de imprimare a cartofilor pentru a crea perete de caracteristici personalizate

Imprimarea cartofilor nu este doar pentru copii! Acest proprietar priceput de la casă face rafturi la produsele alimentare și folosește vopsea rămășiță pentru a crea un perete cu caracteristici de imprimare a cartofilor cu totul personalizat, bugetar.

Katherine Norman, din Londra, și-a împărtășit flerul artistic cu Ideal Home pentru a-i inspira pe alții să se gândească în afara cutiei atunci când vine vorba de bricolaj și decorare.

„Am vrut să adaug ceva în dormitorul meu care să facă pereții albi simpli să pară ceva mai interesanți”, explică Katherine.

„Celelalte camere din apartamentul meu sunt alb-negru, așa că am vrut să duc acele culori în dormitor.”

Idee de decorare gratuită: imprimare cu cartofi cu vopsea rămasă

Tipărirea cartofilor

Credit imagine: Katherine Norman

Katherine a decis să adauge puncte negre de dimensiuni variate, la un singur perete pentru a crea un efect polka dot. Deci cum a ajuns să ajungă la un cartof mai degrabă decât la o perie de vopsea?

„M-am gândit să folosesc stenciluri sau autocolante, dar erau puțin scumpe, așa că m-am gândit la o modalitate mai ieftină de a o face”, explică ea. „Am avut niște picturi dulux negre rămase” dintr-un alt proiect de decorare. Și, probabil, niște cartofi în bucătărie.

„Am tăiat o mână de cartofi noi mici în jumătate, o selecție de dimensiuni diferite.” Turnând puțin vopsea pe capacul de vopsea, Katherine a scufundat cartoful și a început să imprime pe pereții dormitorului.

Zid alb înainte

Credit imagine: Katherine Norman

„Asigurați-vă că nu există exces de scurgere, apoi apăsați pe suprafață” sfătuiește Katherine. Continuând să ofer un alt sfat: „Am avut o practică pe o bucată de carte mai întâi, pe care aș recomanda să o fac!”.

Peretele dormitorului cu imprimeu de cartofi

imprimarea cartofului cu un perete de caracteristici

Credit imagine: Katherine Norman

Ce mod excelent de a face o declarație cu vopsea! „Sunt atât de mulțumit de rezultatul final … o modalitate ieftină și ușoară de a crea un perete de declarații” exclamă Katherine.

Pereții polka au un moment real, deoarece fanii DIY devin creativi cu metodele de vopsire. Fie că explorează modalități noi, cum ar fi acest hack-ul de tipărire a cartofilor, sau pur și simplu folosind vase de testare de rezervă – pereții observați sunt în trend!

Suntem mari fani de a folosi moduri ingenioase de a face un impresionant în interior, fără a fi nevoie să depășim bugetul pentru a face acest lucru.

Aveți o poveste de hack-uri strălucitoare, vă rugăm să o împărtășiți cu noi în clinica Ideal Home Room.

Ce listă de cumpărături esențială va fi următoarea pentru decorarea interioară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *