Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

John Lewis și partenerii de torturi și vânzările de ceainice cresc

În ultimele câteva luni, noul hobby preferat al națiunilor a înregistrat o creștere a vânzărilor unui singur obiect de bucătărie. Poate fi ceva obișnuit să vezi în The Great British Bake Off sau Downton Abbey. Însă suporturile pentru prăjituri și ceainurile au devenit cel mai recent accesoriu de bucătărie obligatoriu.

Evenimentele recente par să fi inspirat națiunile din Mary Berry. Dacă feedul dvs. de Instagram este similar cu al nostru, probabil că ați văzut, dacă nu este făcut, mai mult decât partea dvs. corectă de pâine cu banane.

suport pentru tort 3

Așadar, nu este o surpriză faptul că John Lewis & Partners a văzut că vânzările de standuri pentru prăjituri cresc cu 67%. Cu toate acestea, nu căutăm doar undeva să ne afișăm cea mai recentă coacere. John Lewis și partenerii au dezvăluit că mulți dintre noi optăm pentru a recrea întreaga experiență de ceai după-amiază în casa noastră.

stand de tort 2

Vânzările de ceainice cresc și cu 32%. Uitați de o cană veche de ceai, gospodăriile caută o experiență mai rafinată de băut ceai în acest moment.

Dacă doriți să vă recreați propriul ceai de după-amiază acasă, nu vă putem ajuta cu coacerea. Dar putem ajuta să ne asigurăm că cuppa dvs. de după-amiază pare potrivită pentru Ritz.

suport pentru tort 4

Setul de ceai de grădină William Edwards Sultan este frumos, cu un design botanic minunat va fi testul timpului. Suntem deosebit de dornici de setul de ceainic pentru ceai. Ceea ce va arăta minunat împerecheat cu un suport simplu pentru tort.

Dacă doriți să mergeți în plină aventură cu un suport pentru tort și un set de ceai potrivite, luați în considerare colaborarea exclusivă a John Lewis & Partners + Spode. Inspirat de tipăriturile din Arhivele Spode, gama Zoological Garden va ridica o simplă pauză de ceai în ceva special.

suport pentru tort 1

„Lucrul de acasă și petrecerea mai mult timp în interior permite un ritm mai lent al vieții, inclusiv pauze mai mari de ceai”, explică Scott Bartle, cumpărătorul de parteneri și comprimate John Lewis. „Am observat o creștere a vânzărilor de standuri și ceainice pentru tort, deoarece clienții doresc să recreeze un ceai tradițional de după-amiază în propriile case.”

Vă veți lăsa într-un loc de ceai de după-amiază?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *