Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ideile pentru dormitorul principal sunt garantate pentru a vă transforma camera în showstopper

Căutați idei de dormitor principal? Dintre toate camerele din casă, dormitorul principal este vitrina. Planificați-l bine și va fi o plăcere să îl păstrați în fiecare seară, pentru mulți ani care vor urma. Când începeți să căutați idei de design pentru dormitorul principal, luați în considerare întotdeauna ceea ce va funcționa în camera pe care o aveți – faceți o virtute a dimensiunii și formei spațiului dvs. – indiferent dacă este mic sau mare, uniform sau elegant.

Proiectați un aspect al dormitorului principal care va face o caracteristică a patului vostru. Așezați-l central în spațiul dvs. pentru un impact maxim – în fața unui piept de coș, între două ferestre sau la jumătatea distanței dintre caracteristicile arhitecturale, precum grinzile sau vârful unui spațiu de acoperiș. Gândiți-vă cu atenție la designul patului dvs. înainte de a cumpăra. Ce va funcționa cel mai bine în spațiul dvs.? Priviți stilurile bateau și patru afișe. Verificați modele cu cani, headboard-uri tapitate și butonate și șine înalte și capete.

Ce pui într-un dormitor principal?

Într-un dormitor mic sau o suită principală, se poate plăti să existe un pat care să încorporeze depozitare, cum ar fi sertarele încorporate sau extrase. În caz contrar, căutați idei de depozitare în dormitor care să includă dulapuri, sertare și noptiere. Modelele încorporate vor profita la maximum de fiecare centimetru, iar atunci când sunt simplificate și fără griji sunt o potrivire naturală pentru dormitoarele moderne. Mobilierul independent este mai potrivit pentru dormitoarele în stil clasic și vintage. Puneți piesele simetric acolo unde este posibil, astfel încât să creeze o schemă coerentă, bine ordonată, care să nu distragă atenția principală – patul.

Idei de dormitor principal

1. Faceți o declarație cu un pat modern cu patru poster

Idei de dormitor principal 6

Credit imagine: Colin Poole

Înapoi în urmă cu o sută de ani și niciun dormitor principal nu ar fi fost complet fără un pat cu patru afișe. Cu toate acestea, un pat cu patru afișe nu trebuie să fie la modă veche. Forma tradițională a patului a primit o actualizare modernă în această cameră. Postările ornamentale au fost schimbate pentru versiunile simple albe spălate. Patul a fost împerecheat cu un perete de accent albastru bleumarin, pentru un dormitor principal care arată foarte modern.

2. Faceți o caracteristică a unui șemineu original

idei de dormitor principal 1

Credit imagine: Brent Darby

Dacă aveți norocul să aveți un șemineu original în dormitorul dvs., în loc să îl scoateți pentru mai mult spațiu de depozitare. Luați în considerare transformarea acesteia într-o piesă focală din cameră. Nimic nu spune lux mai mult decât un șemineu într-un dormitor. Stilează-l cu o vază plină de flori și un perete de galerie, așa că vei avea întotdeauna ceva frumos la care să te trezești.

3. Încorporați o zonă chill-out

Idei de dormitor principal 3

Credit imagine: Polly Eltes

Dacă aveți norocul să aveți un spațiu substanțial pentru dormitorul principal de vis, profitați la maxim prin adăugarea de locuri. Fie că este vorba despre un scaun în colțul camerei, sau chiar o canapea! În acest dormitor principal, un scaun minunat de fereastră a fost inclus. Oferind spațiu suplimentar și un loc minunat pentru a citi sau a privi pe fereastră cu o cafea de dimineață.

4. Lipiți o culoare de accent

Idei de dormitor principal 5

Credit imagine: Dominic Blackmore

Culoare pentru un dormitor principal cu o diferență. Secretul acestei camere inteligente constă în schema sa de culori strict controlată. Pereții și pardoselile sunt păstrate fără model și potrivite într-un albastru pal vibrant. Patul cu profil scăzut este o aventură simplă, făcută special de simplul căptușel tapițat, tubulat în albastru pentru a se potrivi cu pereții. Raft alb, flanchează patul creând un element de încadrare vizuală pentru pat. O masă de cafea-cum-cafe-cafea ocupă locul unei cutii cu pături sau a unui otoman de la sfârșitul patului, perfect pentru cărțile cocoțate.

5. Faceți patul steaua camerei

idei de dormitor principal 4

Credit imagine: Alison Hammond

Faceți patul steaua. Un dormitor principal nu trebuie să fie imens pentru a fi glorios. Căutați paturi recuperate care să păstreze magia unui design original, în timp ce sunt modernizate pentru nevoile de astăzi. Noptiera de fier și noptierele din lemn nepotrivite evocă un interior clasic vintage, în timp ce pereții de culoare verde închis la modă și lămpile suspendate industriale atârnă aspectul actualizat. Peretele galeriei în formă de diamant face ca această zonă să fie deosebită.

6. Optați pentru o schemă de culori galben însorit

Idei de dormitor principal

Credit imagine: James Gardiner

Alege o culoare de perete care va aduce saci de personalitate în dormitorul tău, fără a lua atenția departe de pat. Acest galben fără efort acționează ca un reflector pe patul alb, subliniind importanța sa centrală în schema de decorare. Chiar și cea mai mică dintre dormitoare poate face față unui pat caracteristic, dacă este ales cu înțelepciune. Acest design destul de caned, cu capul înalt și picioarele și picioarele întoarse elegant funcționează, deoarece este esențial compact în design. Alegeți lenjeria de pat și perdelele pentru a canaliza modelul și culorile cheii dvs. de cameră – în acest caz nuanțe somptuoase de galben, verde și alb.

7. Setați scena cu o schemă de culori neutre

Idei de dormitor principal 2

Credit imagine: Davide Lovatti

Setați scena pentru patul dvs. pentru a fura spectacolul într-un dormitor principal, prin asocierea unui pat cu pereții neutri. În această cameră, cugetul destul de modelat se îmbină cu pereții, alimentând picături cu accente roz până când ajungeți la pernele vibrante de fushia.

8. Faceți o declarație cu argint

Idei de dormitor principal

Credit imagine: Mark Bolton

Faceți o declarație în gri elegant. Acest ton mediu este sofisticat împotriva prelucrării lemnului alb, tencuielii complexe și învelișului și se încălzește și el. O aruncare tactilă într-o nuanță ușor mai profundă și o căptușeală tapițată într-un argint mai deschis, ambele aduc o textură care încălzește schema în continuare. Arta de perete adaugă interes, în timp ce pernele de împrăștiere destul de modelate introduc un ton minunat de albastru / verde. Rolul central al patului este accentuat prin poziția sa față de pieptul coșului de fum, care oferă acces ușor la rafturile cu alcool îngrijit din ambele părți ale patului.

9. Adăugați o notă de lux cu un pat tapițat

Idei de dormitor principal

Credit imagine: Brent Darby

Amestecați albii și neutrele pentru un dormitor principal ușor și luxos. Rețeaua de grinzi pictate în acest spațiu de acoperiș deschis este la fel de uimitoare ca patul tapițat în stil francez de mai jos. Noptierele cu picioare cabriole curbate elegant și un finisaj oglindit răsună lămpile cromate deasupra, în timp ce oglinzile ingenioase cu pereți din spate au aspectul ferestrelor. Patul a fost poziționat sub unul dintre grinzile principale ale acoperișului cu sarcină, lăsând mult spațiu pentru accesarea unui balcon prin ferestrele franceze.

10. Transformă o alcoolă incomodă într-o caracteristică

Idei de dormitor principal

Credit imagine: Matthew Williams

Dacă aveți o alcoolă incomodă în dormitorul dvs., profitați la maxim de acesta, deoarece este dormitorul principal, care arată potrivit pentru o prințesă. Alcovăria a fost vopsită în mod inteligent pe o perete mai întunecată, pentru a atrage atenția asupra acesteia, cu patul aflat în fața ei. Acest lucru adaugă un nivel suplimentar de dramă la un pat altfel foarte asemănător. Tonurile mutate, lenjeria și atingerile ezoterice conferă o stare de spirit odihnitoare dormitorului principal. O carcasă de pasăre ciudată a fost transformată într-o montare de lumină caracteristică.

11. Investește într-un headboard elegant

Idei de dormitor principal

Credit imagine: Brent Darby

Un amestec elegant de crem și albastru moale creează o senzație de relaxare în acest dormitor drăguț. Cu toate acestea, vedeta emisiunii este antetul elegant. Într-un dormitor principal, patul ar trebui să fie întotdeauna vedeta spectacolului, iar o modalitate creată de a atrage atenția asupra acestuia este cu un titlu uimitor.

12. Creați un perete de caracteristică de oprire a spectacolului cu tapet

idei de dormitor principal 7

Credit imagine: Simon Whitmore

Nu aveți nevoie de un dormitor principal pentru a face o declarație. Oferiți-i camerei o mulțime de pumn cu un perete cu caracteristică tapetată. Acest design floral extraordinar dramatic este asociat cu o schemă de culoare de strângere de roz și albastru bleumarin, pentru a vă asigura că spațiul nu se va simți copleșit.

Care este o culoare bună pentru dormitorul principal?

Atunci când alegeți o culoare pentru dormitorul principal, trebuie să luați în considerare nu doar ce culori vă plac, ci impactul pe care îl pot avea acele culori asupra stării de spirit. Acesta este un spațiu pe care doriți să-l evidențiați, dar doriți, de asemenea, să vă puteți relaxa în el.

„Este important să alegi paleta de culori pentru dormitorul tău principal pentru a lua în considerare modul în care nuanțele și tonurile diferite pot afecta sentimentul spațiului și starea noastră de spirit”, explică Tash Bradley, expert în culori în Lick Home. „Iată două dintre preferatele noastre: albastru – întrucât culoarea cerului, somnul, invocă odihna, încurajând organismul să producă substanțe chimice calme și calmante.”

„Verde – majoritatea nuanțelor amintesc iarba luxuriantă, copacii și frunzișul – așa că îl conectăm intuitiv cu primăvara, creșterea nouă și optimismul. Fără îndoială, Green este unul dintre cele mai importante topuri ale lui Lick în acest moment. Perfectă pentru dormitor, pământul său aduce exteriorul și oferă un efect de cochetare, liniștitor. Exact când toți avem nevoie cel mai mult în viața noastră. ”

O nuanță mai rece de albastru, cu o notă de gri în ea va crea o cameră subtilă și senină, care se va potrivi bine cu mobilierul alb. În timp ce un albastru mai cald va funcționa mai bine cu mobilierul închis la culoare.

Dacă sunteți pasionat de verde, luați în considerare împerecherea acestuia cu pete moale și întunecate pentru un aspect crescut, dar totuși jucăuș.

Te-ai inspirat din aceste idei de dormitor principal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *