Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fii inspirat de ideile strălucitoare de grădină – pentru a-ți crea propriul loc de băut

Lockdown a trimis trendul barurilor de bricolaj în aer liber prin acoperiș. Adică dacă căutați idei de baruri pentru grădină, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a căuta niște inspirații serioase pentru un cocktail.

Denumită „Ziua Independenței” a Marii Britanii, 4 iulie va vedea pub-urile în sus și în jos din țară redeschidându-și ușile după luni întregi.

Cu toate acestea, în timp ce unii vor fi disperați să susțină barul localnicilor iubiți de muschi, ne imaginăm că o mulțime de oameni vor prefera să stea acasă. În special cei care și-au creat propriul bar de grădină în grădina din spate.

De la transformarea șiprelor în replici ale localnicilor îndrăgostiți până la crearea unor cabane tropicale Tiki, se întâmplă chiar acum în toată țara.

Pentru a sărbători tendința în creștere, Liberty Games a lansat o competiție – pentru a găsi cel mai bun bar de acasă. Aceștia solicită publicului britanic să împărtășească fotografiile cu setările în stilul lor de pub, pentru a avea șansa de a fi încoronat „Barul cel mai bun din Marea Britanie”.

Idei de bar de gradina

Care dintre acestea veți încununa „Barul cel mai bun din Marea Britanie”? Următoarele sunt doar câteva dintre înscrierile impresionante din alergare pentru a câștiga titlul …

1. Grădină cu aspect de lux Tiki bar

Credit de imagine: Gray Rhodes

„Dacă nu puteți merge la plajă, aduceți plaja acasă”, spune Greg Rhodes, proprietarul potrivit al acestui bar tiki bar cu temă de vacanță. Este fabricat din foi de bambus, cu acoperiș din paie și LED-uri care luminează scaune protejate.

Aceasta canalizează vibrațiile lui Mahiki, unul dintre cele mai tari spoturi de noapte din Londra. De la placarea din bambus până la luminile de sub scaunele de pe bancă, aceasta este o bară DIY Tiki extrem de bine executată.

Spotting celebritatea nu va fi la fel de bun aici, desigur, dar pariem că cocktailurile cu tematică tropicală sunt la fel de impresionante – și nicăieri la fel de scumpe!

2. „Hanul care rămâne”

Garden-Bars-Competition-stay-inn

Credit imagine: Lisa Carty

Dacă am acorda premiul pentru cel mai genial nume, cu siguranță The Staying Inn ar ieși în top. Acest bar de grădină este creierul familiei Carty din Durham – care a construit-o astfel încât să poată fi împreună.

„Avem trei fiice adulte care trăiesc acasă”, explică mama Lisa. „Din cauza faptului că una dintre fiicele noastre este însărcinată, cele două surori ale sale au fost nevoite să se deplaseze pentru a o proteja pe ea și pe soțul meu – care are riscuri mari. Întreaga noastră familie s-a desprins devastator într-o perioadă de săptămână. ”

„Soțul meu, care a fost îndurerat de la serviciu, a decis să construiască barul pentru a ne permite să fim toți împreună cel puțin în grădina unde am putea să bem o băutură distanțată social și să ne ocupăm. Nu are experiență oficială de tâmplărie și lucrează ca electrician. „

Datorită muncii grele, „The Staying Inn” este cu siguranță noua ieșire pentru clanul Carty.

3. Bară de gin de tentă

Credit imagine: Ciaran Tommey

O sticlă cu Hendrick în papion, Fever Tree bunting și balon gin pahare, ce nu e să iubești ?! Cu siguranță, fiecare grădină merită un gin bar la fel ca acesta.

4. Bară inteligentă de garaj convertită

Idee de bar de grădină într-un garaj cu gazon artificial

Credit imagine: Peter Bowcock

Poate că preferați o atmosferă plină de speakeasy, cu barul ascuns de vedere sau pur și simplu nu aveți spațiul din grădină de care să vă păstrați? Oricare ar fi motivul ingenios Garajul este o idee fabuloasă de inspirat. Din podeaua cu iarbă artificială, palmierul faux ne place foarte mult!

5. Bară cu hidromasaj

Garden-bar-competition-hot-tub-bar

Credit imagine: Daniel Keenan

Barul botezat „The Fat Pug”, Daniel Keenan, include o cadă cu hidromasaj și chiar șezlonguri cu flori. „The bar este complet echipat cu un televizor, un frigider și un congelator și lumini cu LED-uri care sunt asociate cu Alexa ”, explică Daniel. Pare că are puține motive să folosească casa!

6. bar cu terasă mediteraneană

Garden-bars-competition

Credit imagine: Allan Murdough

Barul de grădină Allan, din St. Andrews, are o groapă pentru foc, astfel încât să poată fi savurat până târziu seara. Ei bine, ajunge mai ales la nord de graniță.

„Am construit-o în primul rând ca proiect de familie și a fost de mare ajutor în timpul blocării”, spune Allan. „Nu putem aștepta să-l folosim cu restul prietenilor și familiei noastre odată ce blocarea este ridicată.”

7. Bară sofisticată

Credit imagine: Damien Barrell

Pur și simplu scoaterea unor panouri și colorarea lui neagră a făcut din această structură asemănătoare un bar de grădină sofisticat – demn de laudă ridicată. Ne-am așezat fericit la soare în această grădină, beri reci și jocuri distractive în aer liber. Câștigă, câștigă.

8. Bara de grădină luminată cu iluminare pentru frânghie

Idei de bar de grădină pentru iluminare cu becuri expuse

Credit imagine: Joe Allen

Suntem mari fani ai acestei funcții de lumină pentru frânghie, ce folosire fabuloasă a iluminatului deasupra barei. Se pare că o caracteristică pe care ai văzut-o într-un bar la modă hipster, o excelentă decolare pentru a inspira umilul bar de grădină.

9. Cocktail bar de grădină cu draperii de tavan

Credit imagine: Alan Wigg

Pentru a crea un cocktail bar de lux, această participare la competiție a atins tavanul din țesătură – pentru a crea un fel de senzație de marcă superioară. Comodă în stil country country și semnul de cocktail aduc o atenție suplimentară detaliilor.

10. Bară Tiki în stil plajă, cu culori luminoase

Credit imagine: Paul Cranham

Acest bar Tiki se simte mai mult ca cel găsit pe plajă într-o locație paradisă. Pops de soare galben ajuta la crearea unui vibe de vară.

11. Bara cu tematică VW Camper

VW Camper van garden bar

Credit imagine: Nicholas Bardell

Această casă de vară din grădină este pe drumul către unul dintre cele mai bune modele „tematice” cu siguranță? De la furgoneta VW caper până la patul pentru câine și semnalul rutier care se potrivește, este plin de caracter.

Există o concurență dură între acest lot. Ne bucurăm că Ideal Home nu trebuie să judecăm pentru a alege un câștigător, pentru că sunt toți câștigătorii în ochii noștri. Competiția este deschisă până la 30 iunie, așa că mai este timp să fii încununat câștigător dacă intri acum.

V-ați creat vreun bar de grădină în timpul blocării? Ne-ar plăcea să le vedem. Alăturați-vă grupului Clinica Ideal Home Room pe Facebook și arătați-ne creațiile voastre!

Dacă nu, ați dezvoltat setea de barul dvs. din grădină după ce le-ați văzut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *