Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dorian Popa și-a cerut iubita în căsătorie, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Claudia Iosif a pierdut inelul

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de șase ani, însă cei doi nu au decis când vor face pasul cel mare. Cu toate astea, artistul și-a cerut iubita în căsătorie, gest despre care nu au știut decât apropiații. Babs, așa cum o alintă Dorian, a dezvăluit astăzi ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă.

Claudia Iosif le-a măturisit celor care o urmăresc că Dorian Popa a cerut-o de soție, doar că ea a pierdut inelul.

„Da (am fost cerută), dar am pierdut inelul”, a spus Babs pe pagina sa de Instagram, atunci când a primit întrebarea din partea unei internaute.

De ce nu poate Dorian Popa să devină tată

Dorian Popa nu poate deveni tată și a explicat recent care este adevăratul motiv pentru care nu se gândește la asta, momentan.

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş.

Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *