Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Covorașul de stropit Amazon se dovedește un best-seller de vară pe măsură ce cererea scade!

Cu temperaturi care ajung la 31 ° C în această săptămână, nu este de mirare că accesoriile superbe se vând ca prăjiturile calde. Și se pare că există o nouă jucărie la modă în oraș! Căutările pentru covorașele cu stropitori au înregistrat un creștere de 1.437 la sută an pe an, potrivit Google.

Și acolo unde există o cerere de cumpărături, desigur, este cel mai bine vândut Amazon!

Covorașul de stropit Amazon a fost listat în lista de jucării cu cel mai bine vândut vânzător și din motive întemeiate. Cu o etichetă de preț accesibilă de 20,99 lire sterline și recenzii neplăcute ale clienților, este ușor de observat de ce părinții își ridică acest sprinkler. Deoarece bazinele cu paduri sunt superbe, dar stropitoarele sunt mult mai distractive.

Covoraș Amazon Sprinkler

Credit imagine: Amazon

Acest design tematic din lumea mării se dovedește cel mai popular. Covorașul de stropire cu un diametru de 68 cm este suficient de mare pentru a găzdui întreaga familie.

Vânzările de bazine de răcire și răcire de stropitori noi sunt în creștere, în mod surprinzător. În timp ce măsurile restrictive rămân în vigoare, ne vom petrece mai mult timp ca niciodată în propriile grădini din această vară.

Drept urmare, vânzările de jucării și jocuri au fost una dintre cele mai mari zone de creștere a vânzărilor, deoarece oamenii caută modalități de a păstra cool și de a distra în timpul undelor de căldură. Potrivit retailerului, multe dintre cele mai vândute produse ale sale în ultimele zile au fost piscine de umplutură și gonflabile de grădină.

Salopetă cu design pentru creatura de mare

Un recenzor de cinci stele al rovel-urilor, „S-a dovedit a fi chiar mai bun decât mă așteptam! Mi-a luat un minut să-mi dau seama cum să o alcătuiesc (nu trebuie să folosiți una dintre piese dacă o atașați la un furtun obișnuit de grădină), deoarece am îngreunat-o mai mult decât trebuia. Ha. Dar se umple cu adevărat frumos și stropește apă frumos și înalt! Este ușor să se scurgă pentru depozitare și este atât de plat! Iubindu-l până acum! ”.

Și se pare că covorașele cu stropitoare nu sunt doar pentru copii …

Cine nu ar primi bine să treacă printr-o fântână cu apă rece chiar acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *