Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Artistul Mihai Onilă și soția lui s-au despărțit, la 4 ani de la moartea fetiței lor. “Nu mai am pe nimeni în Belgia. Nu am casă, nu am mașină”

Mihai Onilă și soția lui au pus punct căsniciei, la 4 ani de când fetița lor a murit. Fostul solist al trupei AXXA a postat un mesaj pe contul de socializare, în care mărturisește că a rămas fără casă și mașină, toate bunurile rămânând fostei soții.

“Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer!

Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară.

Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca inginer de sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc.

Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor, în ceea ce privește relațiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El.

Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”, a scris solistul pe pagina lui Facebook.

Fetița lui Mihai Onilă a murit la vârsta de 10 ani

Pe 23 noiembrie 2016, o veste tristă, venită din străinătate, a şocat pe toată lumea. Mihai Onilă, fostul solist din trupa AXXA, şi-a pierdut unicul copil. Fetița lui de doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a decedat în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *