Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actrița Diana Roman, despre rolul din “Videochat”: “A venit într-o perioadă ciudățică”

Cererile pentru serviciile de videochat au explodat imediat după ce oamenii au rămas izolați în casă. Urmând această cale a succesului, actrița Diana Roman s-a reprofilat pentru a face rost de bani. Chiar dacă poate fi povestea reală a vreunei fete, în cazul Dianei acest scenariu se întâmplă doar în serialul “Videochat” difuzat de PRO TV.

Revenită în București după ce două luni a stat la țară alături de mama și bunica ei, Diana Roman ne-a povestit de cea mai nouă provocare artistică. Rămasă fără proiectele din teatru, actrița a primit rolul Ninei, o tânără educatoare la grădiniță, care rămâne fără job și cauza pandemiei și care e pusă în situația de a-și schimba complet meseria, ca pe un colac de salvare din starea de monotonie.

“Trăim niște vremuri grele, în care fiecare trebuie să se descurce cum poate. După două luni de pandemie, când am văzut că nu mai intră bănuții pe card, am zis să mă apuc și eu de ce mergea în perioada asta”, ne-a povestit amuzată Diana, din pielea personajului pe care îl interpretează în serialul “Videochat”.

Inițial, proiectul a început doar în spațiul virtual și pentru că a avut succes a fost cooptat de PRO TV, care l-a introdus în grila de programe, difuzându-l la miezul nopții. “Lăsând gluma la o parte, am primit acest rol foarte bine pentru că a venit într-o perioadă ciudățică. Eram de două luni la țară cu mama și bunica și nu făceam nimic. Mă rog, plantam flori și pictam mușchi. M-a sunat Vlad Zamfirescu, l-a sunat și pe Andi Vasluianu și a zis să facem ceva. A început ca un proiect online, care a avut foarte mare succes și așa a ajuns să fie luat de PRO TV”, a mai completat actrița.

A filmat în casa unei prietene, pentru că nu avea internet

Când a decis să se mute din București pe perioada stării de urgență, Diana nu s-a gândit nicio clipă că poate filma de acasă, ci a încercat să profite de această pauză pentru a se deconecta puțin de la tot ce înseamnă social media, internet și gadgeturi. Așa se face că, în momentul în care a acceptat să ia parte la proiect, s-a trezit că este izolată într-un loc unde nu are acces la internet.

“Totul s-a desfășurat de acasă, filmam fiecare de acasă. Mă rog, eu nici măcar nu pot spune că am filmat de acasă, pentru că eu nici măcar nu aveam internet. Am filmat la o prietenă care avea un router de wi-fi”, a mai povestit actrița, care pentru acest rol nu a avut nevoie de prea multă documentare, ci s-a bazat pe talentul actoricesc.

“Pentru documentare am mai întrebat în stânga și în dreapta, dar în principiu știam așa în mare cam despre ce e vorba. Nu e vreo chestie complicată, știm toți cu ce se ocupă fetele astea. E un pic diferit pentru mine, pentru că acum joc o moldoveancă cu accent moldovenesc. Nu pot să promit că mă dezbrac până la sfârșitul serialului, dar e haioasă povestea”.

Regizorul
îi monitorizează greutatea

Dacă pentru alte roluri nu era nevoită să aibă o anumită siluetă și nici nu era sub observația echipei de producție, de această dată regizorul Vlad Zamfirescu este cu ochii pe ea. “Vlad e cu gura pe mine non-stop, nu mă lasă să mănânc pâine, nu mă lasă să mănânc dulciuri. E un fel de Cătălin Botezatu cu modelele lui. Recunosc că am și exagerat în carantină. Mama făcea pâine în casă în fiecare și nu aveam cum să nu mănânc. Dar am revenit în București și nemaiavând cine să-mi gătească și nici eu nemaiavând timp, atunci am făcut cumpărături mai puține. Cumva pe modul foame. Încerc acum să am o dietă cât de cât controlată”, a mai povestit amuzată Diana.

A
primit de-a lungul timpului propuneri indecente pe social media

Acest serial i-a adus aminte că bărbații nu trebuie să apeleze la serviciile unui videochat ca să facă propuneri indecente, ci o fac și pe rețelele de socializare, ascunși sub o identitate falsă. “Am avut propuneri indecente. Chiar îmi amintesc de o situație foarte comică. Am avut un personaj care mi-a scris timp de un an, în fiecare dimineață, «bună dimineața» și după un an mi-a trimis un mesaj în care mă întreba: «crezi că o partidă de sex bună ar rupe tăcerea dintre noi?». Nici nu am știut ce să-i spun. Până la urmă a reușit să rupă tăcerea. I-am zis «bună», am râs și acolo s-a terminat conversația”, a mai povestit amuzată interpreta Ninei din “Videochat”.

VIDEO:
Cosmin Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *