Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vânzarea de mobilier de grădină Argos are a1 / 3 dintre piesele noastre preferate

Argos oferă până la o treime din vânzarea de mobilier de grădină Argos. Perfect pentru a oferi grădinii tale o actualizare tocmai la timp pentru vremea caldă.

Aceasta este o vânzare de grădină, veți dori să aruncați o privire în jur. Argos a scăzut prețul la unele dintre piesele noastre preferate în această vară. Inclusiv populara sa bancă de lemn pentru setul bistro și scaunul pentru picnic Ipanema Fruit.

Iată câteva dintre piesele pe care intenționăm să le extindem în vânzare. Dar va trebui să fii rapid, deoarece nu credem că se vor agăța mult timp.

Argos vânzare mobilier de grădină

Argos bench to bistro

Argos vânzare mobilier de grădină 3

Ne-am îndrăgostit de acest mobilier isteț de îndată ce a fost lansat. Perfect pentru grădini mici sau balcoane, setul se transformă dintr-o bancă de lemn în masă și scaune în doar câțiva pași simpli.

Setul are un preț de 52,99 lire sterline, în loc de 80 de lire sterline. Cu toate acestea, cu un stoc limitat, va trebui să acționați rapid.

Foișor de grădină Argos sail

vanzare mobila de gradina argos 1

Când temperaturile cresc, este întotdeauna o idee bună să aveți ceva de adăpostit. Cu toate acestea, dacă ești după ceva ceva mai elegant decât o umbrelă sau un foișor tradițional, această vele neagră inteligentă este pentru tine.

Este robust și potrivit pentru a fi lăsat afară tot timpul anului. În plus, a acumulat câteva recenzii strălucitoare, în medie cu cinci stele pe site.

Șezlong Argos pascal

vanzare mobila de gradina argos 2

Dacă doriți să adăugați un pic de glamour grădinii dvs., această șezlong este doar biletul. Brațele de rattan gri sunt incredibil de la modă și arată superb în cadrul cadrului cu efect de lemn.

Pernele groase și lungimea îți vor crește serios factorul de confort atunci când urmează să stai la soare. Împingeți șezlongul în sus cu perne texturate pentru un vitrin de expunere la terasă.

Vei încerca vreuna din aceste chilipiruri elegante?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *