Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un nou început pentru Sore și familia ei. Artista nu a vrut să ascundă asta. „Am fluturi în stomac”

Sore a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a transmis fanilor decizia pe care a luat-o împreună cu familia ei. Artista se mută în casă nouă și recunoaște că are emoții mari.

„Săptămâna asta mă mut la casa. Nu știu daca știți despre mine faptul ca schimb locuința des, undeva la 2-3 ani, pentru ca eu cred în energia locului și cred ca ea se consumă, după un timp.

Faza e că la casă n-am locuit niciodată așa că mă încearcă niște emoții, am fluturi în stomac, așa cum s-ar zice. Ce ziceți?

O să am mai mult de muncă la casă, nu? :))) dar unul dintre plusuri este cardio involuntar de la parter la etaj, pe scări 🙋🏼‍♀️🤣 ”, a scris vedeta pe pagina sa de socializare!

Cum a slăbit Sore a slăbit 20 de kilograme într-un an

În urmă cu patru ani, Sore a adus pe lume o fetiță, iar
imediat după a început lupta cu kilogramele în plus. Vedeta a avut o perioadă
complicată după naștere, luptându-se nu doar cu kilogramele, ci și cu
observațiile caustice ale celor din jur.

„Doi ani au trecut până când am ajuns cu corpul la nivelul dorit de tonifiere. Am fost la un nutriționist care îmi dăduse pe gramaj 4-5 mese pe zi, iar timp de o lună nu am slăbit nici 500g.

Atunci m-am supărat foarte tare, pentru că pe parcursul sarcinii mi-am auzit foarte multe vorbe demoralizante, de tipul ‘vai, dacă nu o să îți revii repede la silueta inițială o să fie foarte rău pentru cariera ta’ sau ‘vai, dar și ieri ai mâncat la prânz burger’”, a spus Sore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *