Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiul lui Dan Bittman a împlinit 17 ani. Cât de bine seamănă Patrick cu tatăl lui. „Copil balsam pentru suflet”

Patrick Noah este fiul mijlociu al lui Dan Bittman și al Lilianei Ștefan. Tânărul a împlinit vârsta de 17 ani, iar cu această ocazie, părinții lui i-au transmis mesaje emoționante. Băiatul seamănă tot mai mult cu celebrul lui tată, iar dovada stă în imaginile publicate de Liliana pe contul de socializare.

„Astăzi e ziua lui. Face 17 ani. Si mi se taie respiratia numai cand încerc să spun cât de bun, blând, înțelept, empatic este el. Copil balsam pentru suflet. Așa e Patrick al meu❤. De ceva timp ii zic Prințul!”, este mesajul pe care mama lui Patrick, Liliana Ștefan l-a scris pe Facebook.

La rândul său, Dan Bittman a postat și el un mesaj pentru
fiul său: „La mulți ani, Patrick! De 17 ani ești în sufletul meu!”.

Patrick nu-și dedică tot timpul școlii, chiar dacă este un elev silitor. Tânărul este pasionat și de sport și joacă fotbal, de câțiva ani pentru un club din București.

Foarte talentat, Patrick s-a dus chiar la o selecție organizată de Federația Română de Fotbal, care a efectuat un trial pentru naționala Under 14, în urmă cu câțiva ani.

„El e fotbalist bun și a fost cooptat la Naționala de fotbal sub 14 ani. Are nume bun, genă bună’, dezvăluia Dan Bittman la vremea aceea.

Patrick s-a fotografiat în echipamentul tricolor, iar un amic l-a întrebat: „Ești la lot, mă?’. „Da’, a confirmat fiul lui Bittman atunci, potrivit VIVA!

Dan Bittman mai are doi băieți din relația cu Liliana
Ștefan: Alex (21 ani) și Mark Nicolas (13 ani). Liliana și Dan Bittman s-au
despărțit în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *