Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Diana Munteanu, din ce în ce mai slabă. Cum le-a răspuns vedeta celor care i-au spus că a ajuns în prag de anorexie. „Erai așa de frumoasă înainte”

Diana Munteanu s-a transformat mult în ultima perioadă, iar cele mai recente imagini cu aceasta i-a șocat pe fani. Chiar dacă a slăbit enorm, fosta prezentatoare tv spune că se simte mai bine ca niciodată. Face mult sport și are o alimentație sănătoasă. Diana a reacționat imediat în urma mesajelor primite pe contul de socializare.

„Ești mult prea slabă,nu mai semeni cu tine. De unde obsesia asta…mergi la un psiholog, păcat de tine’, „Sincer nu vreau să te supăr, dar nu arăți ok deloc …. te îndrepți spre anorexie … erai așa de frumoasă înainte’, Erai o femeie frumoasă, cu un corp superb.

Cred că ai trecut în extrema cealaltă ,însă dacă tu ești bine așa e tot ce contează până la urmă’, „Ce-ai făcut, măi fată, de-ai slăbit așa? Ești de nerecunoscut!’, Doamne fetită! Pune mana și manâncă’, Draga mea, este excelent să fii slabă!

Dar nu să-ți iasă oasele prin piele! Ți-ai modificat și trăsăturile feței ..nu mai ești tu!. ‘Diana, scuză-mă asta e anorexie, nici frumusețe, nici nimic!Doar anorexică!’.

„Mănâncă și tu puțin mai mult pentru că arăți de parcă ai scăpat de la Auschwitz. Ești cumva bolnavă?’, au fost câteva dintre comentarile fanilor.

„Slabă și sănătoasă. Dar ce bine mă simt! Si ce sa vezi că am mâncat cu David o caserola( de înghețată).  Dar am făcut și sport după! Deci, se poate!’ , ‘Păi când ma uit pe conturile celor care mă comentează, sincer, prind curaj!’, le-a răspuns Diana celor care au criticat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *