Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum să faceți un scaun de benzi desenate pentru dormitorul copilului dvs. folosind reviste vechi și lipici

Unii supereroi salvează lumea îmbrăcând un costum de fier. Alții combat criminalitatea prin tragerea pânzelor de păianjen de la încheietura mâinii. Dar credem că capacitatea de a transforma un scaun simplu într-o cameră preferată pentru copii este la fel de multă marvelă (îmi pare rău!).

Furniture Choice a venit cu acest pas cu pas despre cum să folosești cărțile desenate vechi pentru a oferi un scaun prefăcut ceva mai „capow”! Este o modalitate excelentă de a recicla o colecție de benzi desenate debordante – trebuie doar să vă asigurați că obțineți permisiunea proprietarului pentru a evita, în primul rând, orice furibund asemănător cu Hulk.

Cum să faci un scaun de benzi desenate

Ce ai nevoie

Credit imagine: Mobila alegere

  • Un scaun vechi
  • Benzi desenate vechi
  • Foarfece
  • Adeziv PVA
  • Pensule
  • Un recipient pentru turnarea lipiciului

1. Tăiați benzile desenate

Credit imagine: Mobila alegere

Prindeți o grămadă de benzi desenate vechi și decupați o selecție de panouri folosind foarfece (sau raze laser cosmice). Ele pot avea orice formă sau dimensiune, deoarece piesele vor fi suprapuse una peste alta. Veți avea nevoie de câteva, așa că încercați!

2. Acoperiți scaunul cu lipici

Credit imagine: Mobila alegere

Turnați o cantitate decentă de adeziv PVA într-un recipient – o farfurie veche sau un vas este o alegere bună, așa cum sunt spălate cartoanele pentru a lua. În mod alternativ, scutul căpitanului America ar fi forma potrivită!

Folosind o pensulă, aplicați lipici pe suprafața scaunului pe care intenționați să-l acoperiți. Acest lucru se poate realiza atât pe suprafețe metalice, fie din lemn. Începeți doar o suprafață mică pentru a evita uscarea adezivului înainte de a vă bloca bucățile.

3. Adăugați piesele desenate

Credit imagine: Mobila alegere

Începeți să lipiți piesele desenate decupate pe suprafața acoperită cu lipici. Îndepărtați-le cu peria în timp ce lucrați, stratând benzile, astfel încât acestea să se suprapună și să nu lăsați niciun scaun.

Continuați să adăugați straturi de lipici și piese de benzi desenate până când întregul scaun este acoperit. Nu uitați să vă luați timpul atunci când lucrați pe suprafețe neuniforme.

4. Protejați cu lac

Credit imagine: Mobila alegere

Odată ce toate zonele sunt acoperite cu benzi desenate, acoperiți-vă cu un strat subțire de lipici pentru a sigila lucrările dvs. Când aceasta este complet uscată, protejați-vă noul scaun de deteriorarea suprafeței cu un strat de lac transparent.

Scaunul de benzi desenate terminat

Credit imagine: Mobila alegere

Ai terminat mai repede decât Thanos poate face clic pe degetele lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *