Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cinci minute cu artistul Jeff Muhs – descoperiți rezumatul său inspirat de frumusețea naturii, disponibil acum la Runway Gallery

După ce a crescut înconjurat de frumusețe naturală în Hamptons, New York, artistul de la Galeria Runway Jeff Muhs a fost întotdeauna pasionat de natură.

Din studioul său construit manual din Southampton, New York, lucrează în principal cu ulei pe pânză, dar și experimente cu beton pentru a crea sculpturi uimitoare.

Vorbim cu Jeff despre abordarea sa creativă, arta ca investiție și de ce o mică amânare nu este neapărat un lucru rău …

Cinci minute cu Jeff Muhns

Mă inspir artistic din împrejurimile mele

„Am crescut în Hamptons și tatăl meu a fost ghid de vânătoare și pescuit, așa că am fost pe apă cu el, ca un copil mic, de la răsărit până la apus.

„Întotdeauna am fost pasionat de desen și pictură, așa că mi s-a părut firesc să studiez la Școala de Arte Vizuale din Manhattan, unde am învățat tehnicile tradiționale ale picturii în ulei. M-am mutat apoi în Hamptons și am trăit și am lucrat aici de atunci. „

Unii oameni spun că tablourile mele arată ca piatra sau marmura

„Pentru mine, fiecare piesă este un tablou de peisaj – frumusețea naturii distilată și rearanjată în formele sale cele mai de bază: lumină, culoare și spațiu. Gândiți-vă la asta ca la o reflecție într-o baltă – s-ar putea să nu o observați până când cineva nu vă va indica. Asta încerc să fac prin tablourile mele. ”

„Uleiul pe pânză este principalul meu mediu, dar am fost întotdeauna un sculptor. Am învățat arta sculptării lemnului de la tatăl meu când eram copil, dar abia în momentul în care am construit prima casă am descoperit betonul ca mediu. Am devenit fascinat de asta și am experimentat de atunci. ”

„Spre deosebire de picturile mele, sculpturile mele sunt conduse în principal de proces și formă; Îmi place să descopăr noi modalități de a crea forme. ”

Procesul meu creativ începe cu amânarea

„Încep prin a crea noi instrumente cu care să lucrez, de la perii până la șevalet. Petrec mult timp vizualizând și planificând munca pe care urmează să o întreprind, înfășurându-mă ca un izvor până când tensiunea va fi eliberată și începe crearea efectivă. ”

„Poate dura orice de la douăzeci de minute până la o lună pentru a realiza un tablou. Cea mai mare parte a timpului este doar petrecută căutând – observând ce este frumos despre asta și cum să îmbunătățești în continuare acest lucru. ”

Consider arta ca o investiție în calitatea vieții tale

„Puține lucruri există doar pentru plăcere. Cred că operele mari, dinamic din punct de vedere vizual, beneficiază de a fi izolate în propriul spațiu, dar există ceva frumos despre poezia de a grupa opere aparent fără legătură. ”

Căutați o bucată de declarație pentru a oferi pereților dvs. factorul wow?

Runway Gallery este o aventură online care prezintă artă contemporană și accesibilă de la Jeff Muhs și alți artiști. Descoperiți mai multe pe runway-gallery.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *