Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfat de asigurare pentru locuințe Martin Lewis care vă poate economisi 1000 de lire sterline

Asigurarea pentru locuințe este una dintre cele mai puțin cumpărate locuințe ale noastre. Deși ne vom bucura cu plăcere de recondiționarea camerei de zi sau a dormitorului, înmânarea banilor „în caz că” ceva se întâmplă cu ei, doare întotdeauna puțin. Dar ceea ce doare și mai mult este dacă plătiți pentru acel scenariu „doar în caz”.

Această dimineață a văzut o specială de asigurare pentru locuințe Martin Lewis, în care expertul și-a oferit sfatul cu privire la cele mai noi modalități de a salva pe esențialul important al casei.

Sfaturile lui Martin Lewis pentru a economisi asigurarea de acasă

„Marele lucru de înțeles este faptul că asigurarea de locuințe este una dintre principalele domenii în care asiguratorii folosesc un lucru numit intrare de preț”, spune el. „Ce înseamnă asta veți primi cotația în primul an și va fi competitiv. Și atunci dacă nu schimbați un an după aceea, prețurile cresc încet, poate 5%. ”

Asigurarea la domiciliu Martin Lewis 2

Credit imagine: Getty / David M. Benett

El a explicat că prețul va continua să crească puțin în fiecare an. „În cele din urmă, după 5 ani, poate fi cu până la 50% mai mult decât primul dvs. citat, fără niciun motiv.”

„Acesta este motivul pentru care regula de aur, când vine vorba de asigurarea unei asigurări la domiciliu, este NICIODATĂ doar reînnoirea automată”, explică el.

„Deci există un comutator evident în altă parte și puteți economisi”, explică guru-ul banilor. Martin a indicat un exemplu în care cineva care și-a încheiat o asigurare la domiciliu și-a văzut asigurarea să sară la 600 de lire sterline, în ciuda faptului că nu a schimbat nimic. „Julie mi-a trimis un e-mail -„ ne-am folosit informațiile atunci când ne-am reînnoit cerând asigurare de 600 de lire sterline. Noua noastră asigurare este de 146 GBP. lovindu-ne pentru a nu face asta mai devreme. Nu mai reînnoiesc doamna Lazy. „

Martin Lewis asigurare la domiciliu 1

Credit imagine: Neale Smith

Cu toate acestea, Martin a dezvăluit că există un alt mod de a salva fără a comuta. Dacă accesați un site web de comparație și găsiți că cea mai ieftină opțiune este cu compania dvs. actuală, puteți să o primiți în continuare ca client nou.

„Doar mergi să-l primești ca noua ofertă de clienți de pe site-ul de comparație pe care îl folosești”, explică expertul în economii. „Aceasta este farsa aici. În mod efectiv, există o amenda pentru apatie, lene și ignoranță, care asigurătorilor le place să locuiască pe oameni. Dacă nu faceți nimic. Dacă rămâi loial. Te vor amenda și te vor scurge în numerar. „

Asigurarea la domiciliu a Martin Lewis 3

Credit imagine: Colin Poole

Martin Lewis sugerează să faci cumpărături pe site-uri web de comparație înainte ca asigurarea ta să fie reînnoită. Încercați întotdeauna câteva site-uri diferite, inclusiv Money Supermarket, Confused.com și comparați piața. De asemenea, nu uitați să verificați ofertele pe care site-urile de comparație le pot lipsi, precum cele oferite de Aviva și Direct Line.

Momentul de vârf pentru a căuta o afacere nouă este cu trei săptămâni înainte de asigurarea reînnoirii. „De fapt, am trasat 3 milioane de cotații de asigurări pentru locuințe pentru a afla cum a variat prețul odată cu obținerea acestuia – aceasta este pentru verificarea ofertelor noi, nu pentru reînnoirea dvs.”, a explicat Martin.

„Pe măsură ce ajungeți cu trei săptămâni înainte de reînnoire, se obține un loc dulce unde scade prețul. Apoi, pe măsură ce vă apropiați de data reînnoirii, dacă efectuați oferta, prețul crește până când poate fi aproape dublul valorii dacă faceți o ofertă cu o zi înainte de reînnoire. ”

„Motivul pentru asta este simplu. Prețul asigurătorilor la risc, precum și persoanele care tind să asigure în ultimul moment, tind să fie mai riscante. „

Trebuie să știi asigurarea de locuințe Martin Lewis

Atunci când cauți o nouă asigurare de locuință, Martin Lewis avertizează împotriva căderii în capcana de a asigura doar valoarea casei tale, așa cum o fac mulți. În schimb, ar trebui să vă asigurați cât ar costa să vă reconstruiți casa dacă ați fost doborât.

Asigurarea la domiciliu Martin Lewis 1

Credit imagine: Colin Poole

Aveți grijă să nu asigurați conținutul casei dvs. Conținutul este tot ceea ce ar cădea din casa ta dacă ar fi să-l întorci cu capul în jos. Chiar dacă asta înseamnă să adăugați costurile vaselor și tigăilor din bucătăria dvs., subestimarea acestor costuri înseamnă că doar o parte din conținutul dvs. este protejat.

„După ce ați găsit cel mai ieftin preț, încercați să reduceți o reducere mai mare”, încurajează Lewis. S-ar putea să sune înfricoșător când ridicați telefonul și trâmbiți de genul lui Sainsbury, dar rambursările ar putea fi mari.

Știi când se va reînnoi asigurarea de acasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *