Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noul serviciu virtual de cumpărături Dunelm va fi testat în magazine

Multe magazine ar putea fi acum deschise, dar pentru cei care nu sunt pregătiți să se aventureze încă, Dunelm a lansat un nou serviciu virtual de cumpărături.

Ne place să găsim orice mod nou de a face cumpărături. Noul serviciu virtual de cumpărături Dunelm speră să ajute clienții să beneficieze de un pic de terapie cu amănuntul fără să pună un picior afară. Indiferent dacă sunt protejate, nervoase pentru a intra în magazine sau pur și simplu incapabile să ajungă la magazine.

Cum va funcționa serviciul virtual de cumpărături Dunelm?

Serviciul funcționează cam ca un cumpărător personal online, doar cu un pic de îndrumare și sfaturi interioare. Acesta este acest sfat personalizat care diferențiază serviciul de cumpărăturile online obișnuite.

Serviciul virtual de cumpărături Dunelm 1

Credit imagine: Dunelm

Este un proces format din patru seturi, începând cu rezervarea online a unei întâlniri. Clienții vor fi solicitați apoi să-și insereze inspirația în stil sau anumite elemente pe care le caută.

Aceasta va fi urmată de un apel video cu un „tovarăș de cumpărături”. Însoțitorul prietenos vă va ghida în jurul magazinului pentru un pic de navigare virtuală. Afișarea oricăror produse sau modele noi și discuții cu clientul despre viziunea lor interioară, ajutând cu sfaturi sau sfaturi.

Serviciul virtual de cumpărături Dunelm 3

Credit imagine: David Merewether

După programare, se va trimite o listă de cumpărături cu fiecare articol discutat. Apoi, depinde doar de dvs. pentru a cumpăra ca și când alegeți, pentru livrare la domiciliu sau Faceți clic și colectați.

În prezent, serviciul este disponibil doar în Reddington și Erdington. Există însă planuri de a o derula pe toate magazinele Dunelm.

serviciu de cumpărături viturale dunelm 2

Credit imagine: Dunelm

„Suntem foarte încântați de lansarea noului nostru serviciu virtual de cumpărături la Dunelm”, spune Jemma Williams, director de marketing al mărcii la Dunelm. „Ne străduim să facem experiența de cumpărături în noile circumstanțe cât mai plăcută, dar, cel mai important, cât mai sigur pentru toți clienții noștri.

„Acest serviciu face mai mult efort decât oricând să cumpere și să răsfoiască toate produsele și colecțiile fantastice pe care le avem la Dunelm, ajutând clienții să-și transforme casele în case pe care le iubesc.”

Vei da drumul noului serviciu de cumpărături?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *