Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidl Jacuzzi ajunge înapoi în magazine în această duminică – mai ieftin decât Aldi

Este aici, împreună cu soarele și într-un moment în care mulți alții s-au epuizat. Vorbim, desigur, despre mult așteptatul întoarcere al grupului de hidromasaj Lidl, pentru a rivaliza cu Aldi, B&M și Argos.

Păstrați acest lucru în timp ce stocurile durează. Clienții au cel mai bun timp înainte ca vânzarea bazei de chilipir să poată trata bulele sociale pentru bule pentru stațiunile din acest an.

Baia de hidromasaj Whirlpool, oferită la Lidl, este de doar 299 de lire sterline, în comparație cu anul trecut de Aldi, la prețul de 349,99 lire sterline! Așteptăm returul pentru anul acesta! Previzăm că un război al prețurilor ar putea începe cu alte stocuri de căzi, mai târziu în această vară.

Întrebarea este: vă puteți permite să așteptați? Este deja un preț atât de bun, te va costa mai mult să aștepți? Decizii, decizii.

Baia de hidromasaj Lidl a revenit!

Cadă fierbinte Lidl

Credit imagine: Lidl

Din cutie în grădină în doar șase minute, asamblarea nu ar putea fi mai ușoară. Pur și simplu umflați jacuzziul și așezați-vă și relaxați-vă de confortul propriei grădini.

Cele 118 jeturi de aer dinamice creează bule de 360 ​​de grade în întreaga cadă, creând locul perfect pentru a te așeza și a te bucura de un masaj relaxant. Modelul de capacitate 700l poate confortabil 4 persoane, ceea ce înseamnă că vă puteți relaxa cu cei dragi în balonul dvs. într-o manieră bubuitoare.

Versiunea din acest an include cartuș filtru, adaptor furtun de scurgere, blocare combinată și capac de protecție cu fermoar.

Cadă fierbinte Lidl

Baia cu hidromasaj Lidl din anul 2019

Puterea de încălzire de 1.500W permite temperaturi de până la 42C. Asigurarea vibrațiilor total tropicale toată vara, în ciuda a ceea ce surprinde marea vreme britanică.

Modul perfect de a renunța la abur în timpul stațiilor noastre de vară.

Diametrul de 1,8 metri și capacitatea 700L înseamnă că există o mulțime de spații pentru relaxare și relaxare pentru toți.

Baia de hidromasaj accesibilă este disponibilă în magazine începând cu 28 iunie Orice fan al căldării va trebui să se grăbească pentru a evita dezamăgirea!

Nu ne rămâne decât să facem cumpărături în mod sensibil, la o distanță sigură din punct de vedere social în aceste perioade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *