Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Această dimineață împărtășește sfaturi ingenioase de deconectare – unul destul de controversat!

Cine nu a folosit în mod înțelept viața de blocare, declanșându-și casele? Sau pentru a avea o „mare epurare veche” așa cum spune Phillip Schofield. Dar cum să rămânem în topul noilor noastre case fără blocaje, odată ce viața revine la noul normal?

Expertul de interioară din această dimineață, The Home Genie a fost la îndemână să-și împărtășească sfaturile sale de top în declin. Și cine știa că vor lăsa gazdele Davina McCall și Phillip Schofield șocați și isterici!

Sfaturile de top pentru declanșarea geniului de acasă

„Genie Georgina Burnett este aici pentru a vă ajuta. Întotdeauna a primit niște idei extraordinare, așa că pleacă ”, a spus Phillip.

În mod clar mulțumit că națiunea a fost ocupată cu declinul în timpul blocajului, Georgina este la spectacol pentru a ne ajuta să rămânem pe drumul cel bun. „Acum trebuie să ne menținem în vârf, iar acest lucru este foarte important”, pornește ea. „Am trei sfaturi”, explică ea. Și acestea sunt …

1. Faceți pași pentru bebeluși

Depozitarea încălțămintei pe hol până la butoi

Credit imagine: Dominic Blackmore

Când mergeți la declanșator, „pașii copiilor”, este sfatul Georginei. „S-ar putea să fie o cameră la un moment dat, poate fi chiar o singură zonă a unei camere la un moment dat. Pentru că nu doriți să vă lăsați copleșit și la jumătatea drumului să renunțați și să refuzați totul înapoi în dulap ”, avertizează ea.

Și să fim sinceri, toți ne putem raporta la această noțiune. Așadar, începeți de mici și rămâneți îndepliniți, mai degrabă decât să fiți copleșiți.

2. Adoptați o regulă de intrare, de ieșire

„O alta este să ai o regulă înăuntru, una în afară”, spune Georgina, adăugând aceeași regulă ar trebui să se aplice și bărbaților! Phil și gazda stand-in, Davina, abia își pot conține râsul și șocul!

Georgina subliniază că glumește și că este o femeie fericită căsătorită.

Continuând repede, Georgina continuă: „Deci, în principiu, dacă mergi să cumperi ceva, atunci trebuie să se dea altceva sau să fie reciclat.” Speranța Georginei este că s-ar putea să ne facă să ne gândim mai mult la lucrurile pe care le cumpărăm – o atenție a fi mai puțin risipitor.

3. Păstrați fotografii nu lucruri

sfaturi pentru declanșarea lucrărilor de artă pentru copii

Credit imagine: David Brittain

„Pretuiește amintirile, mai degrabă decât obiectele”, spune ea, avertizându-i „s-ar putea să atribui valoare sentimentală ceva mai mult la ceva, așa că faceți o fotografie cu ea și apoi scăpați de ea.”

Cuvintele ei sunt corecte, dar ea nu se încurcă când vine vorba de declanșare.

Ea continuă să dezvăluie că folosește această metodă cu operele de artă proprii ale copiilor! „După ce zidul de artă este completat, îi fac o fotografie și apoi îl arunc”, mărturisește cu îndrăzneală națiunea. „Pentru că, altfel, sfârșești cu cutii și cutii de lucrări de artă. Acum, avem doar fotografii cu acestea. ”

Georgina este o obișnuită în această dimineață, unde este mereu agitată și face lucruri grozave pentru a ajuta la declinare.

În acest exemplu fabulos, ea postează: „Hai, recunoașteți, sertarul meu de biți este un lucru de frumusețe nu-i așa? Am folosit cutii de cereale, ambalaje tetra și punnets cu fructe ca împărțitori și mă face să zâmbesc de fiecare dată când îl deschid! Hai să ne arătăm sertarul tău de biți ?! ”

Este această abilitate de a transforma nimic în ceva strălucitor în casele care le-a obținut statutul de expert în această dimineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *