Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mop-ul Flash cu cel mai bun vândut al Amazon-ului este cel mai recent celebru

Pânza Minky a doamnei Hinch și The Pink Stuff sunt mai atenți, există un nou produs de curățare a cultului pe Instagram – mopul de viteză Flash.

Celebrități, printre care Ruth Langsford, Scarlett Moffatt și Nadia Sawalha au luat-o razna pentru noul mop. Chiar și guruul de curățenie doamna Hinch este fană!

mop de viteză flash 3

Credit imagine: Polly Eltes

Noua mopă de cult a avut primul gust de faimă când a apărut pe poveștile Instagram ale doamnei Hinch. Senzația de curățare a dezvăluit că a folosit gadgetul de curățare pentru a curăța partea de sus a peretelui din baie.

„Sunt înalt, dar nu sunt atât de înalt. Dar am observat că mulți dintre voi folosesc vitezometrele pentru a ajunge chiar acolo, așa că o voi încerca și nu pot aștepta ”, a spus ea. Doamna Hinch și fanii săi au fost aruncați de rezultat.

De atunci, mopul a apărut pe Instagram povești ale multor celebrități, printre care Ruth Langsford, Scarlett Moffatt și Nadia Sawalha.

mop de viteză flash 5

Credit de imagine: Ian West / PA Wire / PA Images

„Știi că am făcut multe curățări în blocare, așa că Flash a trimis asta, noua lor mop de viteză și m-au provocat să-mi mărturisesc mizeria”, a explicat Ruth pe poveștile Instagram.

„Cred că podeaua mea este destul de curată, să vedem … Adevărul … O, dragă, este destul de neplăcut”, a dezvăluit arătând rezultatele, șocată de cât de murdară era de fapt podeaua ei.

Mopul de viteză Flash este în prezent cel mai bine vândut Amazon în domeniul mopsului de curățare. Dar va trebui să vă mișcați rapid, deoarece acestea se vând repede.

MOP-ul promite să fie rapid, ușor și igienic de utilizat. Mânerul lung și capul pivotant înseamnă că puteți intra în toate cele care ajung în zone.

mop de viteză flash 2

Folosește haine umede speciale cu viteză umedă, care sunt de două ori mai groase și mai umede decât șervețele de podea. Acestea includ chiar și o bandă scrubby încorporată pentru a vă asigura că podelele dvs. sunt lăsate fără pată de toată murdăria și murdăria.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mutarea murdăriei la podea. Șervețele sunt dotate cu tehnologie de captare și de blocare, care pretinde că dizolvă murdăria și le prinde în interior.

Este sigur de utilizat pe toate suprafețele sigilate, de la pereții băii tale (ca doamna Hinch) până la podeaua bucătăriei. Poate fi folosit chiar și pentru curățarea dulapurilor din bucătărie așa cum a demonstrat @proseccosisters pe Instagram-ul lor. Cu toate acestea, evitați podelele neterminate, lemnul cu ulei sau covoarele.

Vei alege acest favorit al celebrității?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *