Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lavinia Petrea și-a făcut curaj și pleacă în vacanță cu cei trei copii: “Am găsit o căsuță pe o plajă din Grecia, izolată”

În timp ce multe mămici nu se simt încă pregătite pentru a ieși din țară cu copiii lor, Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor PRO TV, abia așteaptă zilele de concediu. Mamă a trei copii mici, Lavinia și-a făcut deja planuri pentru a sta două săptămâni în Grecia.

“Ne-am planificat vacanța. Eu am avut tupeu, să zic așa, și mi-am spus că în iulie sigur o să fim în posibilitatea să călătorim și o să mergem în Grecia. Vom merge aproximativ două săptămâni în Grecia. Am căutat foarte mult să găsim o căsuță pe plajă, izolată, să intrăm în contact cu cât se poate de puține persoane și m-am pregătit așa psihic să ne autogospodărim. O să gătesc acolo pentru că am tot ce-mi trebuie ca să pot să fac și de mâncare. Bine, nu o să stau în bucătărie prea mult”, a povestit Lavinia Petrea pentru Libertatea.

Lavinia și copiii ei

Știrista, care a muncit chiar și pe perioada stării de urgență, susține că această escapadă nu este pentru a se relaxa ea un pic, ci pentru că micuții ei de 6, 4 și, respectiv, 2 ani sunt nerăbdători să iasă din casă.

Ei își doresc foarte mult să meargă la mare, la plajă. În fiecare zi se îmbracă în costum de baie, înoată pe podea, în cadă, pe saltele. Își doresc foarte mult nisip și apă și o să facem asta pentru ei.

Lavinia Petrea:

Pentru a se proteja cât mai mult, cei 5 vor merge cu mașina până în Grecia.

“Mergem în Halkidiki și vom călători cu mașina. Am mai experimentat asta și anul trecut. Am călătorit noaptea, ei dorm, soțul meu conduce. Dimineața se trezesc acolo, deci nu vor resimți drumul de 10 ore foarte mult”, a mai povestit Lavinia pentru Libertatea.

Lavinia și copiii ei

Deși mai sunt două săptămâni până va pleca în vacanță, prezentatoarea TV a pus totul la punct până la cel mai mic detaliu.

“Pentru mine o să iau două lucruri care or să mă ajute la gătit. O să-mi pregătesc niște pachețele de acasă cu legume gata curățate și pregătite, ca să le gătesc în vacanță”.

VIDEO:
Cosmin Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *