Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Băncile oferă încă o ipotecă de depozit de 10 la sută

Creditorii trag ipoteci mici de depozit de pe piața stânga dreapta și centru. Ofertele de credit ipotecare HSBC de 10 la sută sunt în prezent singura afacere disponibilă de la o bancă din stradă. Dar va trebui să fii rapid pentru a bloca unul

Înainte de a începe blocarea în martie, existau 776 tranzacții de depozit de 10% la dispoziția cumpărătorilor pentru prima dată pe piață. Cu toate acestea, în ultimele trei săptămâni, au fost trase 704 oferte, lăsând doar 75 disponibile.

Accord, Virgin și Clydesdale și-au eliminat temporar produsele de împrumut la valoare de 90% de pe piață la începutul acestei luni. Aceasta a făcut ca HSBC să fie singura bancă de înaltă stradă care oferă în prezent împrumuturi de 90%.

100% credit ipotecar HSBC

10 la sută ipotecă de depozit 1

Credit imagine: Andrew Dee

HSBC are în acest moment cea mai bună ofertă ipotecară de 10%. Cea mai bună opțiune este o durată fixă ​​de doi ani, la rata dobânzii de 1,89%. Dar va trebui să scoateți 999 lire sterline cu taxele. A doua cea mai bună ofertă este, de asemenea, o soluție de doi ani, la o rată de 2,14 la sută, dar fără taxe.

Cu toate acestea, Moneywise a raportat la începutul lunii că HSBC a restricționat numărul de credite ipotecare disponibile în fiecare zi.

„Creditorii limitează cantitatea de credite ipotecare cu valoare ridicată pe care o vor întreprinde în fiecare zi”, a declarat pentru Moneywise Chris Sykes, un agent de la Private Finances. „Cu creditorii precum HSBC, care permite doar un anumit număr de aceste produse să fie procesate în fiecare zi. Se deschid la 8 dimineața. Până la 8.30 am plecat. ”

Prin urmare, dacă doriți să aveți șansa de a deveni una dintre aceste oferte ipotecare, va trebui să setați o alarmă.

Birou galben de acasă, vitrine hexagonale, birou din lemn, lampă.

Credit imagine: Dominic Blackmore

De ce sunt trase ipotecile de 10% la depozit?

Există două motive principale pentru care creditorii trag ipoteci. O parte din aceasta este redusă până la lansarea cererii reduse atunci când piața imobiliară a redeschis luna mai. Creditorii au fost inundați de aplicații ipotecare și au retras temporar produsele pentru a face față volumului de muncă.

Cu toate acestea, o mare parte din motivul pentru care este mai mare creditele ipotecare cu valoare care au fost retrase este faptul că acestea sunt mai riscante. Multe bănci și societăți de construcții sunt mai puțin dispuse să-și asume un risc asupra împrumuturilor mari, mai ales că prețurile locuințelor încep să scadă.

Mai pot obține o ipotecă cu un depozit de 5%?

În prezent, există doar 16 95% ipoteci disponibile. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele sunt disponibile numai profesiilor bine plătite, de ex. contabili, medici stomatologi și medici.

Barclays își oferă încă ipoteca Springboard. Cu toate acestea, va fi necesar să vă alocați economiile părinților pentru cinci ani.

Martin Lewis a sfătuit să opteze pentru o ipotecă cu depozit redus, mai ales în acest moment.

Cu toate acestea, dacă sunteți hotărât să cumpărați cu un depozit de 10 la sută, HSBC este în prezent cea mai bună opțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *