Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Artista Annes, nevoită să își anuleze nunta. “Toate pregătirile erau gata. Am sunat la biserică”

Annes și iubitul ei formează un cuplu de 23 de ani. Deși a fost cerută în căsătorie de patru ori, interpreta nu a apucat să facă pasul cel mare, de fiecare dată intervenind diferite probleme. Când, în sfârșit, au ales data nunții, iată că ei doi au fost nevoiți să anuleze evenimentul. De data asta, din cauza COVID- 19.

Când totul era aproape gata și Annes număra zilele până la
marele moment, de pe 27 iunie, iată că evenimentul a fost anulat, pe fondul
restricțiilor cauzate de noul coronavirus.

“Toate pregătirile erau gata. (…) Ne-am gândit să reprogramăm, am sunat și la biserică, pentru că aveam programată și acolo cununia religioasă. Bănuții nu s-au pierdut pentru că s-a reprogramat. Va avea loc anul viitor. Tot în iunie, dar pe 19! ”, a spus Annes la Antena Stars, potrivit VIVA!

“Am funcționat întotdeauna ca o familie”

“Relația noastră a funcționat bine și fără un act la Starea Civilă”, spuneau îndrăgostiții pentru Libertatea, acum câteva luni.

Prima cerere în căsătorie ce a venit odată cu primul inel, unul din staniol dintr-un ambalaj de ciocolată, meșterit de Dan, dar pe care Annes îl consideră valoros și astăzi.

“Am funcționat întotdeauna ca o familie, dar, pentru părinții noștri și pentru prieteni – mulți au încetat să ne întrebe dacă ne mai căsătorim, îi dezamăgim: o facem. În sfârșit”, spunea Annes recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *