Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anul trecut, patul de câine Lidl cu umbra solară a revenit săptămâna aceasta!

S-a intors! Patul de câine Lidl cu umbra solară de anul trecut a revenit în magazine joi, 25 iunie, în magazine, alături de o piscină de padoc pooch.

Acestea sunt, literalmente, cele mai cool accesorii pentru animale de companie care au ajuns vreodată pe culoarul mijlociu al supermarketului bugetar. Cumpărătorii pot chiar să ridice o gamă de jucării Nerf Water Dog pentru 6,99 lire sterline, pentru puști jucăuși. All-in-all Lidl este locul pentru cumpărături pentru animale de companie săptămâna aceasta.

Accesoriile ciudate fac parte din gama Lidl Pet care ajunge în magazine săptămâna aceasta, perfect programată pentru unda de căldură prevăzută.

Pat de câine Lidl cu umbră de soare

Pat de câine Lidl cu umbră de soare

Tratează-ți prietenul cu patru picioare într-un pat cu un protector de umbră. Când temperaturile cresc, prietenii noștri blăniți se luptă cu atât mai mult decât noi, făcând din acest lucru o achiziție atentă. Câinii se pot lăsa afară în grădină, la adăpost de razele înfiorătoare, prin amabilitatea ecranului protector UV50.

Ce ar putea fi mai bun decât o recenzie a clienților de primă mână.

Un cumpărător Lidl a scris despre pat anul trecut: „Patul pentru câine cu acoperiș este absolut genial. Foarte ușor de asamblat, rezistent, bine făcut și suficient de mare pentru majoritatea câinilor. Acoperișul este detașabil, ceea ce este excelent, deoarece patul poate fi folosit în exterior sau în interior. Este o înălțime perfectă, astfel încât și câini mai mici pot ajunge cu ușurință pe el. Câinii mei nu au ezitat să o încerce. Amândoi doar s-au îndrăgostit de ea. Aș recomanda cu mare drag acest produs proprietarilor de câini și pisici, familiei și prietenilor. I-aș da 5/5. ”

Pat de câine Lidl și bazin de umplutură

Cine a spus că piscinele de padoc sunt doar pentru copii? Tratează-ți puiul la o baie răcoritoare, cu ajutorul acestui bazin robust de câini. Rapid de instalat, fără a necesita inflație, această piscină este gata să se pregătească de îndată ce lucrurile se încălzesc.

Piscina are o bază antiderapantă și pereți robusti, ceea ce permite pooches-urilor să se bucure în siguranță de o înot de vară. este soluția ideală pentru prietenii blăniți care doresc cu adevărat să se răcească pe vremea caldă.

Acestea sunt iubitele noastre animale de companie sortate pentru vară în stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *