Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Relaxați-vă și bucurați-vă de o conversie de hambar decorată în culorile coastei Devon

Felicity, soțul ei Charles și copiii lor, Freya și Freddie, s-au mutat la Devon acum 20 de ani din Kent, dar știau deja bine zona. „Am avut o casă de vacanță aici, ceea ce însemna că am construit deja un cerc bun de prieteni”, spune ea. A mai fost nevoie de ceva timp pentru a găsi casa lor perfectă, care este o fermă din secolul al XVIII-lea, clasată în clasa a II-a, cu mai multe clădiri.

Cuplul a dorit un început complet nou de la stilul lor de viață ocupat bazat pe naveta. Charles a renunțat să lucreze pentru afacerea sa de inginerie de familie și, în schimb, cuplul s-a concentrat pe crearea unui mod de viață diferit în fermă. Familia acum crește ponei Dartmoor, care au câștigat premii la spectacolul Horse of the Year și la Royal International Horse Show.

Exterior

conversie cu hambar decorată în culorile exterioare a coastei Devon

Credit imagine: Polly Eltes

În urmă cu cinci ani, au decis să facă un alt început nou – transformarea unui hambar mare din fermă în această casă caldă și primitoare. Clădirea este pe două niveluri, iar un proprietar anterior, care era în domeniul muzicii, folosise o parte din partea superioară ca studio de înregistrare. „Robert Plant, The Levellers și Alannah Myles au fost înregistrate aici”, spune Felicity. Cu toate acestea, nivelul inferior a fost utilizat pentru depozitarea fânului.

„Am crezut că hambarul era frumos imediat ce l-am văzut”, spune Felicity. „Am vrut să-l păstrăm, dar să-l aducem și în secolul XXI.” După ce au avut permisiunea de a planifica, un arhitect a fost adus pentru a-i ajuta să creeze o casă tradițională cu atingeri contemporane. Pentru interior, Felicity și-a găsit inspirația în mediul rural și peisajele de coastă la ușa lor.

Bucătărie

conversie hambar decorată în culorile bucătăriei exterioare a coastei Devon

Credit imagine: Polly Eltes

Bucătăria este vopsită într-un albastru odihnitor, care răsună nuanțele estuarului și mării din apropiere. O insulă împarte zonele de lucru de zona de luat masa. „În timpul zilei, această parte a camerei este inundată de lumina soarelui natural. Apoi, după întuneric, pandantivele îl aruncă într-un bazin de lumină caldă, ceea ce îl face cu adevărat confortabil „, spune Felicity.

Masa în sine este realizată în ulm local de către un meșter Devonshire, în timp ce alte mobilier este confecționat predominant în lemn de mango pal și provine de la Scumble Goosie. „Fie că au fost făcuți la câțiva kilometri distanță sau de către producători de artizani și meșteri din Rajasthan, mobilierul din lemn are întotdeauna căldură și caracter”, spune Felicity. Dulapurile deschise de perete și rafturile pentru plăci oferă spațiului o senzație casnică, de cabană.

conversie cu hambar decorată în culorile bucătăriei exterioare a coastei Devon 2

Credit imagine: Polly Eltes

Pentru a aduce un sentiment de moale în spațiile mari, Felicity a apelat la Susie Watson Designs și a ales textilele în nuanțe pastelate, multe împodobite cu motive simple de tipărire bloc.

Zona de luat masa

Credit imagine: Polly Eltes

Având o bancă lungă pe perete înseamnă că zona mesei ocupă mai puțin spațiu.

Sufragerie

conversie de hambar decorată în culorile camerei de zi de pe litoralul Devon

Credit imagine: Polly Eltes

Ferestrele generoase din zona de zi au vedere asupra verdelor și a ruralului rulant. „Aveam să avem obloane care să profite la maxim de vizualizări, dar atunci mi-am dat seama că ar putea face spațiul destul de ecologic”, spune Felicity.

În schimb, perdelele de lenjerie căptușite și modelate atârnă la toate ferestrele, adăugând moliciune și legătura cu pernele care sunt generos acoperite peste fiecare pat, canapele și bănci. Ca fundal pentru o mare parte din arta, mobilierul și descoperirile lor, Felicity a ales o nuanță de vopsea gri pal. „Am descoperit că cheia creării de confort este de a evita pereții albi,” spune ea. O canapea cu spate ridicat ajută la „zonarea” zonei de relaxare din spațiul deschis.

Dormitorul copiilor

Credit imagine: Polly Eltes

Paturile supraetajate fac o ascunzătoare pentru vizitarea celor mici. Felicity a ales decorul în concordanță cu restul locuinței pentru un aspect eficient.

Credit imagine: Polly Eltes

Dormitor matrimonial

conversie hambar decorată în culorile dormitorului de pe coasta Devon

Credit imagine: Polly Eltes

Este greu de crezut că acest spațiu calmant era o dată acasă pentru caii lui Felicity.

Baie

Credit imagine: Polly Eltes

Tonurile pământești de la podea până la tavan împiedică baia de gresie să nu se simtă strică. Bazinul robust din piatră adaugă un strat suplimentar de textură.

conversie hambar decorată în culorile băii de pe coasta Devon

Credit imagine: Polly Eltes

Acum terminat, hambarul este disponibil pentru închirieri de vacanță (poate dormi până la 18). Pentru a vă caza la The Barn at Salcombe Farm, vizitați salcombefarm.co.uk

Afacerea este o aventură de familie, cu fiica Freya administrând rezervările atunci când nu ajută să aibă grijă de partea ecvină a fermei. „Freya a studiat managementul proprietății și a lucrat în străinătate o perioadă, dar odată ce ai locuit în această parte frumoasă a lumii, te regăsești aici. Ne-a arătat vraja asupra tuturor ”, spune Felicity.

Cuvinte / Jo Leevers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *