Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oferă-i pereților tăi o primă vopsea cu primul vopsea de perete Rust-Oleum

Vopseaua Rust-Oleum este un element indispensabil pentru un fan de bricolaj. Vine în vase și cutii de pulverizare, oferă o culoare rezistentă, puternic pigmentată, greu de învins. Acum puteți culege toate aceste avantaje pe pereții interiori pe măsură ce marca lansează prima vopsea de perete Rust-Oleum.

Noua gamă Chalky Finish Wall Paint promite să ofere calitatea, culoarea și durabilitatea pentru care Rust-Oleum este faimos. În gospodării, zidurile noastre traversează multă uzură. Cu toate acestea, emulsia promite să se ridice în fața scufundărilor și a petelor.

Prima vopsea de perete Rust-Oleum

vopsea de perete rugină-oleum 2

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale noii vopsele este că nu numai că este rezistent la pete, dar are și o rezistență mai mare la abraziune decât vopselele obișnuite. Asta înseamnă că vă puteți curăța și freca peretele fără a vă teme de a strica finisajul.

Când s-a testat, vopseaua s-a dovedit a fi supusă a 10.000 de exfolieri fără a afecta finisajul vopselei. Aceasta este o veste excelentă pentru familii, mai ales dacă aveți copii cu mâini ghinioniste sau o fâșie creativă pentru desenarea pe pereți.

vopsea de perete rugină-oleum

Deși vopseaua ar putea fi dură, nu a fost sacrificată nici pe finisaj, nici pe culoare. Vopseaua pe bază de apă poate fi aplicată direct pe majoritatea suprafețelor. Chiar ipsos, cărămidă sau beton și practic nu are miros.

Vopseaua se usucă pentru a da un finisaj luxos, mat, modern pereților sau tavanului tău. Culoarea este foarte pigmentată, oferind o acoperire incredibilă și o profunzime de culoare.

În prezent este disponibil în 16 nuanțe, alese dintre cele mai vândute culori Rust-Oleum. Paleta include o culoare moale, alb-deschis, numită Cremă Clotată, perfectă pentru tavane sau camere luminoase.

vopsea de perete rugină-oleum 1

Dacă vă simțiți aventuroși, vă puteți înfunda degetul în tendința de creștere a pereților bleumarin, cu nuanța de Ink Blue. În mod alternativ, există patru variante minunate de gri din care să alegeți dacă sunteți fan al noului neutru.

Puteți ridica o oală de testare pentru 4 GBP de la Very.co.uk sau paintpeople.co.uk. Sau ridicați o oală de 2,5L la 36 de lire sterline.

Nu putem aștepta să încercăm în casele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *