Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, rupe tăcerea. Ce spune artista despre relația cu acesta. “L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace”

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei. Relația nu a mers, iar cei doi au decis să se despartă. Acum, la un an de când nu mai formează un cuplu, interpretul spune că se întâlnește des cu fosta iubită, însă nu se pune problema unei împăcări. Pe de altă parte, cântăreața are propria ei variantă.

„A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întâlnit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos.

Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac.

E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă”, a spus Gheorghe Turda, potrivit Click.

Nicoleta Voicu a vorbit și ea pe marginea subiectului.
Artista are cu totul o altă poveste, la mijloc fiind chiar vorba de dorința de
împăcare.

„L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace.

Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva
acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase
împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine
nici împreună, dar nici separat”, a spus Nicoleta Voicu pentru sursa anterior
menționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *