Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Maia Morgenstern revine la Hollywood pentru “Patimile lui Hristos 2: Învierea”. Actrița face parte din distribuție. Când ar trebui să aibă loc premiera filmului

Filmul “Patimile lui Hristos 2: Învierea” va avea premiera cel mai probabil anul viitor, iar o parte din distribuție a fost făcută publică. Printre actori se află Maia Morgenstern. Se pare că vedeta ar fi avut un onorariu foarte mare. De altfel, primul film, “Patimile lui Hristos”, nu a avut un buget foarte mare.

Pe site-ul imdb.com a apărut deja o parte din distribuție, dar și posibila dată a premierei: 2021. De altfel, nu numai imdb.com a făcut publice câteva nume care se vor regăsi în distribuția „The Passion of The Christ 2”, dar și o parte din echipa filmului, potrivit Cancan.

“Acum filmul primește o continuare cu Gibson și Iisus care se va întoarce pe Pământ, interpretat tot de starul Jim Caviezel. Caviezel, el însuși creștin devotat, a dezvăluit anterior că Patimile lui Hristos 2 se va concentra pe învierea lui Iisus din morți”.

  Recent, într-un nou interviu pentru Fox News, Caviezel a oferit o actualizare despre Patimile lui Hristos: se va numi „Resurrection” („Învierea”), scria, pe 11 aprilie 2020, ziarul britanic Express, mai anunță sursa citată.

Când a fost întrebat în ce stadiu se află continuarea promisă de Mel Gibson, Caviezel a răspuns.

“Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii. Cred că se va baza pe ceea ce simt în inima mea”.

În filmul „Patimile lui Hristos” au jucat Jim Caviezel, Maia Morgenstern, Monica Bellucci și mulți alți actori mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *